Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Optixcare EYE HEALTH, 20 g

Optixcare EYE HEALTH 15 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
72,71 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 73 puncte de loialitate. (73 puncte = 0,73 RON)

Optixcare EYE HEALTH: este o soluție topică, nutritivă, pe bază de antioxidanți.

 • Ajută la protejarea suprafețelor ochilor împotriva stresului oxidativ.
 • Preparat sub formă de gel, pe bază de carbomer, care conține 4 antioxidanți unici.
 • Ajută la protejarea suprafețelor oculare împotriva efectelor degenerative ale stresului
 • oxidativ.
 • Ajută la menținerea secreției lacrimale.

Indicatii: ca tratament adjuvant in lupta cu stresul oxidativ la nivel ocular si cu efecte adverse ale inflamatiei de natura oxidativa, accentuate odata cu varsta, care pot duce la aparitia insuficientei lacrimale, a cataractei sau a degenerarii de retina,uveita,glaucom,entropion,ectropion.

Mod de folosire: Instilati 1-2 picaturi in ochiul/i afectat/ti, de 1-2 ori pe zi sau cat de des este recomandat de catre medicul veterinar.

Ingrediente: apa purificata, sorbitol, carbomer,resveratrol, astaxantina, etil piruvat, EGCG. Conservanti: EDTA disodic, cetrimide.

Precautii: doar pentru uz veterinar. Daca animalul prezinta semne de discomfort ocular sau iritatie locala, intrerupeti tratamentul si adresati-va medicului veterinar. Continutul tubului este steril pana la prima desfacere a capacului. Pentru a evita contaminarea produsului, se va evita atingerea varfului tubului de ochi, maini sau alte suprafete. Tubul va fi inchis imediat dupa aplicarea tratamentului. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul original.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Optixcare EYE HEALTH, 20 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Adventix. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria oftalmologice marca Adventix pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Optixcare EYE HEALTH, 20 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Optixcare EYE HEALTH, 20 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Optixcare EYE HEALTH, 20 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria oftalmologice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Optixcare EYE HEALTH, 20 g la prețul 72,71 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Adventix pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs VO-OPT-01
Cod Bare 876198042821
Producător Adventix
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  are rezultate in cataracta
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  f. b. pentru cataracta
 • Achiziție verificată
  cataracta
  Calitate
  Preț
  produsu este f bun in tratarea cataractei; deasemenea este si singurul produs pentru cataracta.
 • Optixcare
  Preț
  Foarte bine tolerat, pret acceptabil

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.