Optixcare EYE CLEANER, 100 ml

Optixcare EYE CLEANER, 100ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
43,32 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 44 puncte de loialitate. (44 puncte = 0,44 RON)

Optixcare EYE CLEANER, 100ml este o soluție delicată care indepărtează eficient secrețiile oculare și petele din jurul ochilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Optixcare EYE CLEANER, 100ml este o soluție delicată care îndepărtează eficient secrețiile oculare și petele din jurul ochilor. Fără adaos de substanțe chimice dăunătoare sau antibiotice. Soluție de curățare pentru problemele cronice datorate lăcrimării.
Contine: apă purificată, PEG 800, polisorbat 80, acid hialuronic (hyaluron), citrat de sodiu, EDTA disodic, clorură de sodiu, perborat de sodiu, Extract de mușețel (Chamomilla recutita).

Instructiuni: Turnați cu generozitate pe un tampon de bumbac sau aplicați direct și ștergeți cu atenție împrejurimile ochilor, colțurile ochiului pentru a îndepărta murdăria și petele.

Uscați folosind un tampon curat. Evitați introducerea tamponului în ochi.
Dacă animalul prezintă semne de iritare, întrerupeți utilizarea și consultați un medic veterinar.

Atunci când se utilizati Servetelele de ochi Optixcare și se dorește o umiditate mai mare, pulverizați Optixcare Eye Cleaner pe servetel înainte de utilizare.
Pentru îndepărtarea petelor de la tăiere se aplică de două ori pe zi timp de 1 până la 2 săptămâni și apoi după cum este necesar.

Depozitați la temperatura camerei.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Optixcare EYE CLEANER, 100 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Adventix. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena ochi si urechi marca Adventix pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Optixcare EYE CLEANER, 100 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Optixcare EYE CLEANER, 100 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Optixcare EYE CLEANER, 100 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena ochi si urechi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Optixcare EYE CLEANER, 100 ml la prețul 43,32 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Adventix pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-OPT-5505
Producător Adventix
Greutatea 100 g
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.