Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l

Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
101,40 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Ever Clean Fast Acting este un nisip igienic ce conţine un amestec special de plante, al caror miros este activat prin contactul cu lichide sau prin pasul pisicii.
Recomandă acest produs și prietenilor

Nisipul de litieră EVER CLEAN FAST ACTING conţine un amestec special de plante, al caror miros este activat prin contactul cu lichide sau prin pasul pisicii.

Nisipul de litieră EVER CLEAN FAST ACTING este ideal pentru spaţiile mici.

Nisip pentru litieră cu putere maximă de agregare şi care absoarbe cele mai puternice mirosuri.

Ever Clean Litter ® are un parfum proaspăt şi placut ce se eliberează la primul contact cu lichidul.

Parfumul proaspăt al nisipului Ever Clean este activat la contactul cu labuţele pisicilor.

Parfumul proaspăt este eliberat în contact cu umezeala, aşa că funcţionează numai atunci când este necesar.

Schimbarea frecventă a nisipului din litiera nu mai este necesară intrucat Ever Clean Litter ® absoarbe resturile lichide în grămezi solide.

Puterea sporită de agregare a lui Ever Clean Litter ® previne ajungerea resturilor lichide la partea de jos a litierei, unde se descompune şi creează miros.

Ever Clean Litter ® este creat dintr-un amestec premium de minerale naturale şi argile, cu ingrediente pure, sigure, de înaltă calitate.

Include granule de carbon activ care captează, absorb şi elimină mirosurile neplacute.Ever Clean Litter ® este mai curat, mai natural, practic, fără praf şi hipo-alergenic.

Textura nisipului Ever Clean este mai blândă pe labele pisicilor decât nisipul obişnuit.

Ever Clean produce mai puţine resturi decât nisipul obişnuit.

Intreţinerea litierei este mai simplă şi mai usoară, tot ceea ce trebuie făcut este aruncarea bulgărilor care se formează.

Formulă fără praf.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ever Clean. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria nisip igienic marca Ever Clean pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria nisip igienic de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Nisip Igienic Ever Clean Fast Acting, 10 l la prețul 101,40 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ever Clean pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs NV-EVC-16
Cod Bare 5060412212489
Producător Ever Clean
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.