Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml

Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
32,81 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 33 puncte de loialitate. (33 puncte = 0,33 RON)

Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera este un produs concentrat care lasa in urma un parfum proaspat.

Produsul este recomandat pentru eliminarea mirosului de urina lasat in urma de animalele de companie, in cusca sau lada de nisip.

Folosit in mod regulat, spray-ul improspateaza aerul din custile animalelor pentru mult timp.

Datorita tehnologiei moderne, bio-enzimatice, solutia elimina acidul uric, fiind ingredientul principal al urinei.

Produsul este complet biodegradabil, si sigur atat pentru animale cat si pentru oameni.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Dermapharm. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria deodorante litiera marca Dermapharm pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria deodorante litiera de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Mr. Smell Indepartaza mirosul de urina cusca / litiera, 500 ml la prețul 32,81 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Dermapharm pentru pisici de la Pet Mart!

Mod de utilizare:

Inainte de prima aplicare, testati rezistenta culorii tesaturii pe o suprafata situata intr-un loc neexpus. Indepartati impuritatile vizibile. Stropiti cu atentie locul si lasati sa se usuce. Repetati ori de cate ori este necesar daca mirosul persista.

Cod intern produs CT-DER-5
Cod Bare 5901742100216
Producător Dermapharm
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Bun
    Calitate
    Preț
    Am incercat diferite produse pentru a scăpa de mirosurile neplăcute dar acesta chiar merite

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.