Metacam 32 ml

Metacam 32 ml antiinflamator nesteroidian pentru caini
Indisponibil online Disponibil în farmacia PetMart
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Pentru Metacam 32 ml este necesar sa aveti recomandarea medicului veterinar care sa prescrie dozajul si modul de administrare

Indicatii: calmarea inflamatiei si durerii in imbolnaviri cronice ale aparatului locomotor. Metacam actioneaza ca antiinflamator,analgezic,antiexudativ si antipiretic. Reduce infliltratul leucocitar in tesutul inflamat.

Posologie: Terapie initiala cu o doza de 0.2 mg Meloxicam/ corp in prima zi de tratament. Dupa o pauza terapeutica de 24 ore, tratamentul de intretinere este cu 0.1 meloxicam/kg corp in doza unica zilnica administrata oral.

Mod de administrare: inainte de administratre agitati bine flaconul.

 • administrarea se face fie cu ajutorul pipetei, fie cu ajutorul pulverizatorului dozator ce insoteste flaconul.
 • Aceasta din urma prezinta o scala functie de greutate corporala.
 • Doza initiala este dublul dozei de intretinere. 
 • Ameliorarea simptomatica ar trebui sa se observe in 3-4 zile.
 • Daca nu apare nici o ameliorare simptomatica in termen de 10 zile, se intrerupe tratamentul.

Contraindicatii:

 • A nu se administra animalelor gestante sau in lacatatie.
 • A nu se administra animalelor cu tulburari gastrointestinale ca : iritatii,hemoragii.
 • Contraindicat in tulburari ale functiei ficatului, cordului sau rinichiului.
 • Alte contraindicatii se refera la hipercoagulabilitatea sanguina sau la o hipersensibilitate individuala la produsul medicamentos.
 • A nu se administra animalelor mai tinere de 6 saptamani.

Efecte secundare: inapetenta,varsatiuri, diaree,hemoragii oculte in scaun, apatie.

Precautii: Daca apar manifestari secundare esre necesara intreruperea tratamentului si consultarea medicului veterinar.

Indicatii de depozitare: -medicamentul sa nu fie la indemana copiilor, a nu se depozita la temperaturi peste 25 C

- termenul de valabilitate dupa deschiderea flaconului: 28 de zile - nu se mai poate folosi termenul de valabiliate inscris pe flacon sau carton.

Important: Metacam 32 ml intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Fotografia produsului Metacam 32 ml are caracter orientativ. Informatiile produsului Metacam 32 ml, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Metacam 32 ml. Toate promotiile aplicate produsului  Metacam 32 ml sunt valabile in limita stocului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Metacam 32 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Boehringer Ingelheim. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Boehringer Ingelheim pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Metacam 32 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Metacam 32 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Metacam 32 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Metacam 32 ml la prețul 104,72 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Boehringer Ingelheim de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs AS-BOE-27
Producător Boehringer Ingelheim
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Metacam
  Preț
  Catelul meu in varsta de peste 19 ani ia Metacam de 5 ani .I-am prelungit viata si ma bucur de el
 • metacan 32
  Preț
  Cățelul meu era o legumă.....nu mai putea nici să se ridice.... Sunt fff mulțumită acestui produs. ...cățelul meu acum e f vioi!!!Chiar îl recomand pentru toți cățeii ...trecuți de 15 ani
 • metacam
  Preț
  Cu rezultate foarte bune

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).