RX MegaFlex 600 g - pudra

RX MegaFlex 600 g - pudra
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Supliment nutritional naturist pentru prevenirea aparitiei artritelor si urgentarea vindecarii structurilor articulare post-operator (in special la cainii de talie mare), iar in cazul displaziilor de sold sau umar, ori in luxatiile patelare, pentru incetinirea modificarilor artritice permanente.

* Pentru dezvoltarea normala a structurii articulatiilor la rasele mari si foarte mari, cu incidenta mare a bolilor articulare congenitale (ex.: displazia de sold).
* Protector si regenerator al tesutului conjunctiv si al structurilor colagenice.

Compozitie: sulfat de glucozamina, MSM (metilsulfonilmetan), castravete de mare (Pseudocolochirus axiologus), vitamina C.

Indicatii:

* Artrite, in special la cainii de talie mare.
* Profilactic, pentru dezvoltarea corecta a structurilor articulare, se va administra precoce (de la varsta de 8 saptamani), la rasele predispuse la afectiuni articulare (displazie de sold sau umar, luxatie patelara).

Dozaj:

* 1 mensura rasa, zilnic, pentru cainii de talie mare (35 – 45 kg).
* In cazul artritelor clinic instalate, se incepe tratamentul cu Nutriflex, si se continua, pentru intretinere, cu Megaflex.

Important: Acest produs intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu RX MegaFlex 600 g - pudra

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Rx Vitamins. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Rx Vitamins pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul RX MegaFlex 600 g - pudra este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul RX MegaFlex 600 g - pudra la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești RX MegaFlex 600 g - pudra?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți RX MegaFlex 600 g - pudra la prețul 280,24 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Rx Vitamins de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-RX -27
Producător Rx Vitamins
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Megaflex pulbere sau comprimate
    Preț
    Natural, foarte eficient. Folositi-l pe perioada mai lunga pentru a vedea efectele.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.