RX MegaFlex 600 g - pudra

RX MegaFlex 600 g - pudra
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
262,09 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

Supliment nutritional naturist pentru prevenirea aparitiei artritelor si urgentarea vindecarii structurilor articulare post-operator (in special la cainii de talie mare), iar in cazul displaziilor de sold sau umar, ori in luxatiile patelare, pentru incetinirea modificarilor artritice permanente.
Recomandă acest produs și prietenilor

* Pentru dezvoltarea normala a structurii articulatiilor la rasele mari si foarte mari, cu incidenta mare a bolilor articulare congenitale (ex.: displazia de sold).
* Protector si regenerator al tesutului conjunctiv si al structurilor colagenice.

Compozitie: sulfat de glucozamina, MSM (metilsulfonilmetan), castravete de mare (Pseudocolochirus axiologus), vitamina C.

Indicatii:

* Artrite, in special la cainii de talie mare.
* Profilactic, pentru dezvoltarea corecta a structurilor articulare, se va administra precoce (de la varsta de 8 saptamani), la rasele predispuse la afectiuni articulare (displazie de sold sau umar, luxatie patelara).

Dozaj:

* 1 mensura rasa, zilnic, pentru cainii de talie mare (35 – 45 kg).
* In cazul artritelor clinic instalate, se incepe tratamentul cu Nutriflex, si se continua, pentru intretinere, cu Megaflex.

Important: Acest produs intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu RX MegaFlex 600 g - pudra

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Rx Vitamins. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Rx Vitamins pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul RX MegaFlex 600 g - pudra este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul RX MegaFlex 600 g - pudra la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești RX MegaFlex 600 g - pudra?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți RX MegaFlex 600 g - pudra la prețul 262,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Rx Vitamins de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-RX -27
Producător Rx Vitamins
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Megaflex pulbere sau comprimate
  Preț
  Natural, foarte eficient. Folositi-l pe perioada mai lunga pentru a vedea efectele.


București:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

 9.9 ron

mai mare de 99 RON

GRATUIT

 • ORAR = Luni-Vineri:  9.30-20.00
 • Termenul de livrare: 1-3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 de zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute prin intermediul soferilor nostri, rapid direct la ușa ta sau prin Curier Rapid.

Restul localităților:

VALOARE COMANDA

COST LIVRARE

mai mica de 99 RON

in functie de greutatea coletului*

mai mare de 99 RON

GRATUIT**


* Costul livrarii pentru produsele adaugate in cos va fi afisat inainte de plasarea comenzii.

**  COMENZILE DIN ALTE LOCALITATI DECAT BUCURESTI SUNT LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE VALOARE SI GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg)

In cazul in care comenzile nu se incadreaza in conditiile de livrare gratuita ca urmare a depasirii greutatii limita, se vor aplica taxele de curierat aferente. Aceste se vor afisa automat inainte de plasarea comenzii.

 • ORAR = Luni-Vineri:  9-17
 • Termenul de livrare: 2-4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii.
 • In momentul procesarii comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea accesand contul dumneavoastra veti observa statusul "Complet" al comenzii.
 • Comenzile sunt preluate si procesate in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi o zi lucratoare de la primirea comenzii in cazul unora dintre produse sau o perioada superioara de timp in cazul altora dar fara a se depasi 10 zile lucratoare.
 • PetMart Online face tot posibilul in vederea livrarii produselor comandate in termenele mentionate in site, insa in anumite perioade ale anului aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislatiei in vigoare.
 • Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid.

Yoochoose Tracking