Mamiseptol unguent 1 Kg

Mamiseptol unguent 1 Kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Compoziție :

1 g de unguent conține:

- Camfor .............................................50 mg,
- Metil salicilat.......................................20 mg,
- Gel .......................................până la 1 gram

Acțiune terapeutică:

Prin aplicarea sa MAMISEPTOL poate diminua rapid durerea, îmbunatățind circulația sangvină locală, crește resorbția produșilor inflamatorii, procesul desinflamator desfașurandu-se astfel mai rapid.

MAMISEPTOL acționează prin blocarea proceselor inflamatorii, este germicid și calmant al durerii, astfel încât se poate aplica în inflamații ale aparatului locomotor, în abcese, precum și pentru tratamentul panarițiului.

În forme usoare de mastite, aplicarea produsului poate duce la vindecare farĂ a se mai aplica Și alta medicaȚie, iar in formele mai grave, avansate, se poate administra foarte bine concomitent cu tratamentul cu alte produse. De asemenea, produsul este recomandat in artrite, miozite, tendinite, asociate cu sensibilitate locală crescută, abcese, panaritiu, haematome rezultate în urma traumatismelor, in mastitele cu edem mamar patologic, tratament asociat cu aplicari intramamare de antibiotice. Poate fi folosit la cal, bovine, vițel, oaie, capră, porc,iepuri.

Indicații:

Dureri articulare, musculare și nevralgii, abcese, panaritiu, mastite, hematoame consecutive traumatismelor.

Administrare și dozaj:

In zonele afectate se vor face aplicări cu MAMISEPTOL, facandu-se un masaj al zonei, pentru a realiza o penetrare cat mai buna a produsului. In general o administrare este suficienta. Daca este nevoie aplicarea se poate repeta de mai multe ori pe zi pană la obținerea vindecarii.

Contraindicații:

Nu se aplică pe rani deschise și pe mucoase.

Efecte secundare, reacții adverse, interacțiuni cu alte produse

Nu se cunosc.

Timp de așteptare: - La lapte: 3 zile

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Mamiseptol unguent 1 Kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Abad. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Abad pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Mamiseptol unguent 1 Kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Mamiseptol unguent 1 Kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Mamiseptol unguent 1 Kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Mamiseptol unguent 1 Kg la prețul 76,93 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Abad de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-ABA-154
Producător Abad
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.