MAMIFORT SERINGA LACTATIE

MAMIFORT SERINGA LACTATIE

MAMIFORT SERINGA LACTATIE Preț 7,52 RON
7,52 RON
75,20 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 8 puncte de loialitate. (8 puncte = 0,08 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca ulterior plasării comenzii să trimiteți o copie scanată sau fotografiată a acestei rețete la adresa de e-mail reteta@petmart.ro. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări/nelămuriri nu ezitați să ne contactați la telefon 0372.905.900

Compozitie

Ampicilina (sare de sodiu)................................. 75 mg.

Cloxacilina (sare de sodiu) .............................. 200 mg.

Excipienti,pana la.............................................1 seringa .

Actiune terapeutica

Ampicilina este un antibiotic din grupul beta-lactamidelor, apartinind penicilinelor de semi-sinteza, avind o actiune bactericida. Este susceptibila la actiunea penicilinazelor. Cloxacilina este un alt antibiotic din grupul beta-lactamidelor, apartinind penicilinelor semisintetice. Chimic, este o izoxazotil-penicilina, forma derivata a acidului 6-aminopenicilanic; are o actiune bactericida.Aceasta asociere este activa impotriva unor bacterii Gram (+) : Staphylococcus aureus (inclusiv tulpini penicilino-rezistente), Streptococcus spp.(inclusiv enterococi), Corynebacterium pyogenes, Clostridium perfringens, Cl.pseudotuberculosis,Listeria monocytogenes, Bacillus anthracis si bacterii Gram (-) : Haemophilus influenzae, Escherichia coli, Salmonella spp.,Shigella spp.,Proteus mirabilis, P.morganii, Brucella spp.,Neisseria spp.,Bordetela pertussis. Asocierea celor doua antibiotice, apartinind aceluiasi grup, are urmatorul avantaj: ampicilina (sare de sodiu) acopera un spectru larg de bacterii Gram(-); cloxacilina (sare de sodiu) este rezistenta la actiunea penicilinazelor. Efectul sinergic apare la o proportie intre cloxacilina – ampicilina de 2,6 : 1.

Mecanismul de actiune : Ambele antibiotice inhiba sinteza peretelui celular al bacteriilor, prin inhibarea enzimelor transpeptidaza si carboxipeptidaza; astfel se provoaca un dezechilibru osmotic care distruge bacteriile.

Rezistenta : Rezistenta a fost descrisa pentru toti germenii sensibili, inclusiv stafilococii penicilino-rezistenti, la care rezistenta nu este legata de productia de penicilinaza.Numarul tulpinilor rezistente este mai mare la enterobacteriacee.De asemeni, apare o rezistenta incrucisata cu nafcilina si oxacilina.

Farmacocinetica : Dupa administrarea unei doze, concentratiile medii obtinute in lapte sunt de 85,55 g / ml si 125,01 micrograme/ ml pentru ampicilina , respectiv cloxacilina. Nivelele de eficacitate terapeutica pentru antibiotice sunt mentinute cel putin 12 ore dupa tratament.

Indicatii Mastite cauzate de germenii mentionati anterior , la vaci , oi si capre in lactatie.

Administrare si dozaj

Bovine: o seringa de MAMIFORT pentru fiecare sfert (echivalent cu 75 mg ampicilina+ 200 mg cloxacilina / sfert ), cu repetare la 12 ore. Un tratament complet include 3 doze .

Oi si capre : ½ seringa de MAMIFORT pentru fiecare sfert (echivalent cu 35 mg ampicilina+ 100 mg cloxacilina / sfert ) cu repetare la 12 ore.Un tratament complet include 3 doze .

Animalele trebuie tratate cand s-au identificat primele simptome de mastita, si intotdeauna in perioada de lactatie .Dupa ultima mulsoare, inaintea administrarii produsului, fiecare sfert mamar trebuie curatat cu o solutie antiseptica.Se va face masajul ugerului dupa administrarea produsului, pentru a usura difuzarea acestuia.

Contraindicatii:

A nu se administra la animale cu hipersensibilitate la peniciline. Animalele alergice la cefalosporine se vor trata cu atentie speciala.

Efecte secundare

Nu au fost intilnite

Timp de asteptare:

Carne: 7 zile inaintea sacrificarii pentru consum uman .

Lapte : 3 zile inainte de folosirea pentru consum uman .

Interactiuni cu alte medicamente

A nu se administra impreuna cu antibiotice bacteriostatice.

Supradozare

In practica, prin administrarea produsului nu se provoaca intoxicatii prin supradozare. Doza maxima tolerata este de 5 ori mai mare fata de doza recomandata.

Conservare

Se pastreaza la racoroare (sub 25 grade Celsius), ferit de lumina. Nu tineti produsul la indemana copiilor.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu MAMIFORT SERINGA LACTATIE

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Syva. PetMart este un pet shop care iti ofera farmacie bovine premium marca Syva pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul MAMIFORT SERINGA LACTATIE este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru animale de ferma!

Iubitorii de animale pot comanda produsul MAMIFORT SERINGA LACTATIE la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti MAMIFORT SERINGA LACTATIE ?

PetMart iti livreaza extrem de rapid farmacie bovine de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru animale de ferma.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti MAMIFORT SERINGA LACTATIE la pretul 7,52 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Syva pentru animale de ferma de la Pet Mart!

Rețetă Da
Cod intern produs VO-SYV-01
Producător Syva
Vârsta adult, senior
Talie mare, medie, mica
Greutatea 100 g
Volum 10 ml
Prezentare Seringa
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking