Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m

Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Lesa confectionata din piele de bivol, cusuta manual, cu maner, dubla.

Lungimea lesei este de 2.2 m, iar latimea de 18 mm.

Carabina este confectionata din otel, extra rezistenta, oferind conditii de maxima siguranta.

Ultra rezistenta, confortabila, estetica, simpla.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la JULIUS-K9. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria lese caini marca JULIUS-K9 pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria lese caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Lesa dubla piele bivol, 18 mm / 2.2 m la prețul 186,59 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele JULIUS-K9 pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-JUL-199
Cod Bare 5999053601386
Producător JULIUS-K9
Material Piele
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).