LAMPA EXO TERRA CERAMICA

LAMPA EXO TERRA CERAMICA
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

180,30 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 181 puncte de loialitate. (181 puncte = 1,81 RON)

Caldura este esentiala pentru confortul si sanatatea locuitorilor terariului. Incalzitorul ceramic este o sursa de caldura radianta si uniforma, asemanatoare cu cea solara.

Lungimea undei de lumina infrarosu emisa de acest incalzitor asigura incalzirea eficienta a reptilelor.
- Foarte economic datorita eficientei de 100% a caldurii emise
- Asigura confort vizual deoarece nu emite lumina, deci nu intevine in ciclul normal de iluminare zi/noapte
- Ofera siguranta totala si in medii umede datorita meterialului ceramic foare rezistent.

De asemenea creste si temperatura ambientala in terariu. Razele infrarosii penetreaza solzii si pielea ajutand la imbunatatirea starii de sanatate si ajutand la vindecarea organismului, prin dilatarea vaselor de sange si cresterea circulatiei sanguine.

Se utilizeaza cu ajutorul lampii din sarma Exo Terra (PT2060 sau PT2062 , dupa caz)

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu LAMPA EXO TERRA CERAMICA

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat, incalzire reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul LAMPA EXO TERRA CERAMICA este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul LAMPA EXO TERRA CERAMICA la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești LAMPA EXO TERRA CERAMICA?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat, incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți LAMPA EXO TERRA CERAMICA la prețul 180,30 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-17
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.