Jucarie caine Extreme Large

Jucarie caine Extreme Large
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
61,50 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 62 puncte de loialitate. (62 puncte = 0,62 RON)

 

Recomandată pentru antrenarea câinilor utilitari de poliţie sau armată de către dresorii şi crescătorii profesionişti.

Poate fi umplută cu recompense sau crochete de hrană.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Jucarie caine Extreme Large

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kong. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria jucarii motivationale marca Kong pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Jucarie caine Extreme Large este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Jucarie caine Extreme Large la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Jucarie caine Extreme Large?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria jucarii motivationale de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Jucarie caine Extreme Large la prețul 61,50 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kong pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-KON-1355
Cod Bare 35585111124
Producător Kong
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.