Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l

Kit Cat Litter Lemon, 10 l
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Asternut igienic SUPER PREMIUM pentru pisici.

Formula pe baza de bentonita si cristale odorizante ultra absorbante, formeaza bulgari instant.

Nu contine aditivi chimici.

• Fara praf si urme

• Dezinfectare continua, efect antibacterian

• Miros proaspat permanent, datorita granulelor parfumate

• 10 arome inovatoare

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Kit Kat. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Kit Kat pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Kit Cat Classic Clump Lemon, 10 l la prețul 35,69 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Kit Kat de la Pet Mart!

Mod de utilizare: puneti in litiera un strat de aprox. 5-7 cm. De fiecare data cand lichidul atinge asternutul, se vor forma instant bulgari. Se recomanda aruncarea bulgarilor in fiecare zi. Curatarea litierei in intregime si schimbarea intregului strat de asternut este necesara minim 1 data pe luna.

Cod intern produs CT-KIT-30
Producător Kit Kat
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).