Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml

Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Pret normal: 141,61 RON

Special Price 120,37 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 121 puncte de loialitate. (121 puncte = 1,21 RON)

Picături oftalmice cu acțiune liniștitoare și lubrifiante.
Pentru protecția suprafeței oculare în toate condițiile caracterizate de modificări calitative și cantitative ale filmului lacrimal.

PEA (palmitoiletanolamida) este o substanță lipidică prezentă în mod natural în diferite structuri oculare. Aplicarea topică a PEA, realizată datorită utilizării ciclodextrinei, exercită un efect calmant. Acidul hialuronic este o substanță capabilă să se lege de suprafața ochiului și să rețină cantități mari de apă, astfel reglând starea de hidratare a suprafeței oculare și, prin urmare, lubrifierea acesteia.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Innovet. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria produse otice marca Innovet pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria produse otice de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Innovet Oculvet Lacrimi Artificiale, 15 x 0.4 ml la prețul 120,37 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Innovet pentru caini de la Pet Mart!

Compoziție: Aqua, ciclodextrină de metil, glicerină, alcool polivinilic, fosfat disodic, citrat de potasiu, hialuronat de sodiu, fosfat de sodiu, palmitamida mea, clorură de sodiu, acid citric.

Mod de administrare: 1 sau 2 picături pe ochi de două sau mai multe ori pe zi, conform opiniei medicului veterinar. Spălați-vă bine mâinile. Îndepărtați orice secreție din jurul ochiului, utilizând un servetel steril (de ex. Oculvet® Wipes). Detașați un mic flacon de pe bandă, ținând-o pe partea opusă cu capacul de deschidere. Se agită ușor timp de câteva secunde și se deschide prin rotirea capacului.

Țineți animalul în continuare, coborâți pleoapele inferioare și administrati pipeta, având grijă să nu atingeți ochiul cu marginea pipetei. Utilizați conținutul flaconului în decurs de 36 de ore de la prima deschidere. După deschidere, flaconul trebuie ținut în frigider.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs IN-INN-23
Cod Bare 8021676021009
Producător Innovet
Vârsta Adult
Prezentare Pipetă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.