Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock

Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

190,23 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 191 puncte de loialitate. (191 puncte = 1,91 RON)

Mai multe reptile, incluziv cele nocturne, folosesc aceasta forma de caldura pentru termoreglare, care este importanta pentru metabolism si digestie.

Heat Wave Rock se inchide automat cand o anumita temperatura de suprafata este atinsa pentru a preveni arsurile sau supraincazlirea.

Rasina care acopera conductorul termal este rezistent la apa, nontoxic, usor de curatat si asigura o distributie egala a caldurii si confera produsului un aspect natural.
Este usor de integrat in orice tip de acvariu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hagen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria iluminat, incalzire reptile marca Hagen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru reptile!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria iluminat, incalzire reptile de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru reptile.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Incalzitor Terariu Hagen Exo Terra Heat Wave Rock la prețul 190,23 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hagen pentru reptile de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAG-CFG-10
Producător Hagen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.