Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g

Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g
-5%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Hrana organica completa pentru caini adulti.

 • Controlata si certificata ca organica;
 • Nu contine cereale, FARA GLUTEN;
 • Nu contine coloranti si conservanti;
 • Hrana echilibrata;
 • Reteta cu o singura sursa de proteine animale;
 • Proteinele animale sunt intotdeauna ingredientul principal;
 • Grad de digestibilitate foarte ridicat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Schesir. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda caini marca Schesir pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana umeda pentru caini, Schesir Bio Pui, 400 g la prețul 15,09 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Schesir pentru caini de la Pet Mart!

 • COMPOZITIE: carne si produse derivate de natura animala* 70% (pui* 100%), minerale 1%, uleiuri si grasimi* (ulei din seminte de in* 0,1%). *ingrediente organice;
 • CONSTITUENTI ANALITICI: proteina 10,2%, uleiuri si grasimi brute 5,6%, cenusa bruta 2,1%, fibre brute 0,2%, umiditate 78%;
 • ADITIVI/KG: Aditivi nutritionali: vitamina D3 200UI, sulfat de zinc, monohidrat 15mg, sulfat de mangan, monohidrat 3mg, sulfat de cupru, pentahidrat 1mg, iodat de calciu, anhidru 0,75mg.

INDICATII DE HRANIRE SI CONDITII DE PASTRARE:

 • Cainele trebuie sa aiba tot timpul la dispozitie apa proaspata de baut. Dupa deschidere, produsul trebuie pastrat la rece si consumat in termen de 48 de ore de la deschidere.
 • CANTITATEA ZILNICA RECOMANDATA: Greutatea corporala a cainelui in kg=cantitatea de produs in grame/ zi:
  • 5-9 = 320-490
  • 10-15 = 530-720
  • 16-22 = 760-960
  • 23-30 = 1000-1220
  • 30+ = 1220
Cod intern produs PP-PET-937
Cod Bare 8005852181022
Producător Schesir
Vârsta Adult
Greutatea 400 g
Ingredient principal Pui
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.