Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g

Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
5,81 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 6 puncte de loialitate. (6 puncte = 0,06 RON)

Bloc de hrana Week-End Feeding 15 gr pentru pestii de acvariu este o hrana sub forma de bloc compact pentru pestii de acvariu pentru perioada cand nu suntem acasa.Un bloc de hrana este suficient pentru 10-15 pestisori timp de 2-3 zile.
Cand recomandam Week-End Feeding?
Ideal pentru weekend-urile in care plecati de acasa.
Pestii se hranesc ciupind blocul, hrana fiind eliberata treptat.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Padovan. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana weekend/ holiday marca Padovan pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana weekend/ holiday de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hrana pesti Padovan Week-End Feeding, 15 g la prețul 5,81 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Padovan pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PP-PAD-09
Cod Bare 8001254000596
Producător Padovan
Notificare culori multiple Nu
Greutatea 100 g
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Padovan
    Preț
    Este foarte bun week-end feeding cand esti plecat pentru 2-3 zile de acasa

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).