BELCANDO Finest Croc, 4 KG

Hrana Caine BELCANDO Finest Croc 4 KG
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
154,53 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Hrana Caine BELCANDO Finest Croc 4 KG - Hrană uscată SuperPremium pentru câini adulţi, rase medii şi mici.

  • Crochetele pot fi amestecate cu puţină apă, formează instant un sos delicios - ideală pentru câinii care acceptă mai uşor o hrană umedă.
  • Conţinutul ridicat de proteină şi grăsimi stimulează digestia şi reduc volumul fecalelor.
  • Ingredientele atent selecţionate, raţă foarte gustoasă şi ficat, orez uşor digerabil şi făină din seminţe de struguri presate la rece, fac această hrană să fie acceptată uşor chiar şi de cei mai pretenţioşi câini.


Conţinut de proteină: 85% total proteină animală (din care 75% pasăre, 10% peşte), 15% proteină vegetală

Nu conţine: grâu, soia, porumb sau produse lactate.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu BELCANDO Finest Croc, 4 KG

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Belcando. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana uscata caini marca Belcando pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul BELCANDO Finest Croc, 4 KG este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul BELCANDO Finest Croc, 4 KG la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești BELCANDO Finest Croc, 4 KG?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana uscata caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți BELCANDO Finest Croc, 4 KG la prețul 154,53 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Belcando pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-BEL-1998
Cod Bare 4002633550811
Producător Belcando
Greutatea 4 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.