În perioada 01.06 - 05.06, magazinul PetMart va fi închis. În această perioadă nu se vor prelua comenzi telefonice, nu se pot ridica produse și nu se vor efectua livrări.

Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g

Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g - conserva
Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g - portii
Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g - rezultate
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
18,80 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Prescription Diet™ d/d™ este concepută pentru managementul nutriţional al câinilor cu orice fel de afecţiune dermatologică şi vomă/diaree provocate de alergie.
Recomandă acest produs și prietenilor

Dietele veterinare trebuie folosite doar la recomandarea medicului veterinar.

Pe perioada administrării dietei veterinare, medicul veterinar trebuie consultat la fiecare 6 luni.

Dacă starea de sanatate a animalului dumneavoastră se înrautățește, consultați imediat medicul veterinar.

În momentul în care ați plasat dietele veterinare în coșul de cumpărături, confirmați ca ati înțeles recomandarile de mai sus.

S-ar putea să îți placă

Royal Canin Hypoallergenic Small Dog, 3.5 kg

Royal Canin Hypoallergenic Small Dog, 3.5 kg

Pret normal: 208,55 RON

Special Price 177,27 RON

Advance Dog Atopic Derma Care Medium - Maxi, 12 kg

Advance Dog Atopic Derma Care Medium - Maxi, 12 kg

Pret normal: 476,83 RON

Special Price 405,31 RON

Prescription Diet™ d/d™ este concepută pentru managementul nutriţional al câinilor cu orice fel de afecţiune dermatologică şi vomă/diaree provocate de alergie. Se recomandă pentru

 • Managementul inițial al câinilor cu afecțiuni dermatologice.
 • Dermatită alergică, asociată cu hrana sau atopică.
 • Reacții adverse la hrană (alergii sau intoleranță la hrană) cu semne dermatologice sau gastrointestinale.
 • Leishmanioză cutanată.
 • Utilizare exclusivă.

Nu se recomandă pentru

 • Pisici
 • Căţei
 • Căţele gestante sau lactante

Informaţii suplimentare

 • Șase formule noi pe bază de proteină combină o singură sursă de proteină de origine animală (vânat, ouă, raţă sau somon) cu o singură sursă de carbohidraţi și proteine vegetale (cartof sau orez).
 • Pentru creşterea palatabilităţii, crocheta (hrana uscată) este îmbrăcată în proteine hidrolizate de origine animală, este foarte puțin probabil ca acestea să provoace o reacție alergică.
 • Poate ajuta câinii care suferă de otită cronică externă, prurit (acestea pot fi semne ale reacțiilor adverse la hrană) și atopii.
 • Deasemenea poate să ajute câinii care suferă de afecțiuni ale pielii din cauze non-alergice cu ajutorul nutrienților esențiali. Conține ulei de pește, intens purificat pentru a exclude reziduurile de proteine, ca sursă de acizi grași Omega-3.

Produse alternative

 • Pentru utilizarea ca dietă exclusivă pentru o certitudine maximă în identificarea unei alergii: Prescription Diet™ z/d™ conservă sau hrană uscată.
 • Pentru controlul şi combaterea reacţiilor alergice la hrană: Prescription Diet™ z/d™.

Beneficii

 • Ajută la reducerea semnelor de alergie la hrană şi susţine funcţia dermatologică sănătoasă, cu niveluri adecvate de acizi graşi omega-3 naturali.
 • Raţa este mai puţin utilizată în hrana pentru câini, acest lucru scade riscul de alergie la această dietă.
 • Ajută la neutralizarea radicalilor liberi, datorită conţinutului bogat de antioxidanţi.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hills. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria diete veterinare caini marca Hills pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria diete veterinare caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's PD d/d Food Sensitivities, 370 g la prețul 18,80 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hills pentru caini de la Pet Mart!

 • INGREDIENTE: Somon, cartof deshidratat, amidon din cartof, extract de proteine din cartof, ulei vegetal, ulei de peste, celuloza, fosfat dicalcic, sare iodata, DL-metionina, taurina, vitamine si oligoelemente.
 • GHID DE HRĂNIRE

Aceste cantităţi sunt orientative, deoarece nevoile câinilor variază.  Ajustează cantitatea de hrană pentru menţinerea greutăţii optime.

 • O conservă de 370 g d/d vânat, raţă sau somon echivalează cu 100 g de hrană uscată.
 • GREUTATE CORPORAL Ă KG CONSERVĂ 370G 2.50 1/2 - 3/45 3/4 - 1 1/410 1 1/2 - 220 2 1/2 - 3 1/330 3 1/4 - 4 1/240 4 - 5 2/350 4 3/4 - 6 2/360 + 1 per 10 kg
Cod intern produs MM-HIL-70
Cod Bare 0052742800417
Producător Hills
Ingredient principal Rață
Vârsta Adult, Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 370 g
Afecțiuni Dermatologice
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Gustos
  Preț
  Hrana sanatoasa pentru catel.
 • yummyyy
  Preț
  Cea mai buna conerva ever pt mofturosi!!!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.