Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g

Hill's PD c/d Urinary Care hrana pentru caini 370 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
26,21 RON

Disponibilitate: In stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 27 puncte de loialitate. (27 puncte = 0,27 RON)

Este dovedit clinic că susțin dinții curați și gingiile sănătoase.
Funcționează ca o periuță de dinți și o ață dentară, într-un singur produs.
O hrană complementară pentru câinii adulți cu o greutate corporală de peste 10 kg. Cu gust de mentă și accente de pătrunjel, adorate de câinele tău!

Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros. Protejați de umiditate.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hill's. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria delicii-caini marca Hill's pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria delicii-caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Hill's Canine Dental Care Chews, 170 g la prețul 26,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hill's pentru caini de la Pet Mart!

INGREDIENTE: cereale, derivate de origine vegetală, carne și derivate de origine animală, glicerină, minerale, zaharuri, pătrunjel deshidratat (0.3%). CONSTITUENŢI ANALITICI: Proteine 11.5%, Grăsimi 2.9%, Fibre (totale) 3.0%, Total cenușă 4.6%, Calciu 0.93%, Fosfor 0.38%, Sodiu 0.45%, Potasiu 0.27%, Magneziu 0.04%; per kg: vitamina A 7,769IU, vitamina D3 176IU. ADITIVI PER KG: Aditivi nutriționali: Arome: ulei de mentă creață 0.1g. 

INSTRUCȚIUNI DE HRĂNIRE: Nu folosiți mai multe recompense zilnic decât numărul maxim specificat pe ambalaj, în funcție de greutatea optimă a câinelui. Apa proaspătă trebuie să fie disponibilă în permanență!

Cod intern produs MM-HIL-449
Cod Bare 52742026350
Producător Hill's
Dată Expirare 30 apr. 2021
Vârsta Adult
Talie Medie, Mare
Greutatea 170 g
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.