HAILEA RACITOR HC

HAILEA RACITOR HC
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

2.425,51 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 2426 puncte de loialitate. (2426 puncte = 24,26 RON)

Cu consum redus de energie, refrigerare rapidă, rezistent la coroziune ( schimbătorul de căldură din titanium) , cu sistem digital de control a temperaturii, menţine constantă temperatura setată. Cu agent de refrigerare ce nu poluează mediul.
Debitul este influenţat de debitul pompei care va fi ataşată răcitorului (pompe submersibile sau orice alt tip de filtru extern - nu sunt incluse)

Detalii tehnice:
- capacitate de refrigerare - 600W
- agent de racire - R134A

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu HAILEA RACITOR HC

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Hailea. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria racitoare marca Hailea pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul HAILEA RACITOR HC este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul HAILEA RACITOR HC la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești HAILEA RACITOR HC?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria racitoare de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți HAILEA RACITOR HC la prețul 2.425,51 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Hailea pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-HAI-CFG-1
Producător Hailea
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
  • fff
    Preț
    foarte bun

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.