FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE

FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
180,31 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE - Folie din plastic, imprimata cu pesaje subacvatice, pentru decorarea acvariilor sau a terariilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE - Folie din plastic, imprimata cu pesaje subacvatice, pentru decorarea acvariilor sau a terariilor.

- Se ataseaza pe geamul din spatele acvariului.
- Aspect lucios, rezistent la umezeala
- Disponibil in 2 dimensiuni H 30cm, H 48 cm

  • Ambalaj: fundalul este dispus pe o rola, lungime totata 15 m.
  • Marginea foliei de fundal prezinta ghidaje de taiere la fiecare 5 cm.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Shenzen. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria decoruri acvariu marca Shenzen pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria decoruri acvariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți FUNDAL ACVARIU 48 cm CU 2 FETE la prețul 180,31 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Shenzen pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-SHE-2859
Cod Bare 6920042808485
Producător Shenzen
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • fundal acvariu
    Calitate
    Preț
    super. dar cam scump

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.