Din cauza unor probleme tehnice, în data de 20.09.-21.09.2023 nu s-au putut procesa și expedia comenzi. Ne cerem scuze pentru întârzierile survenite!

Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml

Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
45,62 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml este o soluție neutră de curățare pentru ochi și zonele înconjurătoare ale acestora, la câini și pisici, dezvoltată de experții veterinari.
Recomandă acest produs și prietenilor

Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml este o soluție neutră de curățare pentru ochi și zonele înconjurătoare ale acestora, la câini și pisici, dezvoltată de experții veterinari.

Compoziția sa clară cristalină imită lacrimile naturale pentru îndepărtarea sigură și ușoară a resturilor și a petelor din jurul ochilor.

Frontline știe că sănătatea și bunăstarea animalelor dvs. de companie sunt importante pentru dvs., astfel încât am creat o nouă gamă de produse dedicate îngrijirii animalelor de companie.

Potrivit pentru câini și pisici.

Cum se utilizează:

 • Aplicați soluția de curățare pe tampoanele de vată, una pentru fiecare ochi.
 • Țineți capul animalului în permanență, începeți cu un singur ochi și aplicați cu atenție pentru a înmuia murdăria sau resturile. Lucrați cu atenție de la interiorul ochiului spre exterior.
 • Repetați cu celalalt ochi.

Ingrediente: Aqua (apă), clorură de sodiu, fosfat disodic, fosfat de potasiu, clorură de benzalconiu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Merial. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria igiena ochi si urechi marca Merial pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria igiena ochi si urechi de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Frontline Pet Care Eye Cleaner, 125 ml la prețul 45,62 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Merial pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VT-MER-002
Producător Merial
Notificare culori multiple Nu
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  FrontLine eye cleaner
  Preț
  Excelent!
 • Achiziție verificată
  Eye cleaner
  Preț
  Foarte eficient

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).

Atenție! Factura aferentă rezervării dvs. poate fi emisă doar pe Persoană Fizică, nu și Juridică.