FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra

FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
62,00 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 62 puncte de loialitate. (62 puncte = 0,62 RON)

FERMACTIV 150 g este un probiotic pentru stabilizarea biologica si reglarea microflorei intestinale fiziologice. 

 – Probiotic pentru stabilizarea biologica si reglarea microflorei intestinale fiziologice. Furaj complementar pentru vitei, porci, purcei, caini si pisici.

COMPOZITIE
Lapte degresat pudra, carbonat de calciu.

INSTRUCTIUNI DE FURAJARE 
Pentru protejarea florei intestinale cu lactobacterii, folosirea acestui produs, trebuie inceputa cat mai curand posibil in urmatoarele situatii.

Vitei pana la 6 luni:10g /50kg greutate corporala/zi timp de 2-3 saptamani la primirea in adapost, schimbari in reteta furajera, transport, temperaturi ridicate, schimbarea adapostului. Repetati dupa necesitati dupa cel putin o saptamana.

Purcei pana la aprox. 35kg: 5g la 20kg greutate corporala /zi incepand cu 1 saptamana inainte de intarcare, pana la o saptamana dupa aceea.

Porci pentru ingrasat: 10g/animal/zi, timp de 2-3 saptamani la primirea in adapost,schimbari in reteta furajera, transport, temperaturi ridicate, schimbarea adapostului.

Porci de reproductie:10g/animal/zi, incepand cu doua saptamani inainte de fatare, la o saptamana dupa aceea, precum si in perioada alaptarii.

Caini si pisici: Pentru reglarea florei intestinale, in special la animalele tinere, la schimbarea hranei, se adauga in hrana, pentru cel putin una-doua saptamani sau chiar mai mult, daca este necesar.

Caini:15g – 5g/animal/zi;
Pisici:1,5g pe animal/zi.

Microflora intestinala fiziologica de regula reactioneaza atat la schimbari interne (hranire incorecta, schimbarea hranei, tratamentul cu unele medicamente) cat si la influentele externe (schimbari in conditiile de crestere, schimbarea adapostului, transportul, odata microflora perturbata, predispozitia pentru raspandirea de germeni patogeni, infectiosi si de paraziti, este crescuta, si riscul de aparitie a bolilor ridicat. Datorita functiei sale cheie, flora intestinala trebuie ingrijita ca o precautie in contextul de crestere si hranire. Mentinerea balantei fiziologice poate fi sustinuta prin alimentarea cu furaje complementare cu concentratii inalte de lactobacterii si substraturi nutritive adecvate.

PREZENTARE
Flacon de plastic de 150g.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Richter Pharma. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie bovine marca Richter Pharma pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie bovine de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți FERMACTIV 150 g, lapte degresat pudra la prețul 62,00 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Richter Pharma pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-FIP-5510
Producător Richter Pharma
Greutatea 150 g
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.