Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g

Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
2,21 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Felix Sensations Gelees Pui si Morcovi in Aspic este o hrana umeda completa pentru pisici, cu un continut bogat de carne de pui si morcovi in aspic.

Gustul delicios de carne frageda si bogatia de arome sunt un adevarat rasfat pentru orice pisica.

Aceasta hrana este special conceputa pentru a satisface nevoile nutritionale zilnice ale pisicii, si pentru a mentine o dieta echilibrata de vitamine si minerale.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Purina. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana umeda pisici marca Purina pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana umeda pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Felix Sensations Gelees, Pui si Morcovi in Aspic, 100 g la prețul 2,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Purina pentru pisici de la Pet Mart!

  • Compozitie: Carne si produse derivate de origine animala (din care pui 4%), extracte de proteine vegetale, legume (2,7 % concentrat de morcov, echivalentul a 4% morcov in aspic), peste si produse derivate din peste, substante minerale, zaharuri.

  • Aditivi nutritionali (per kg): Vitamina A 585 UI, Vitamina D3 90 UI, Vit E 13 mg/kg, Fe (E1) 20 UI, I (3B202) 0.26 UI, Cu (E4) 2.3 UI, Mn(E5) 4.0, Zn (E6) 3.3. Aditivi tehnologici: guma cassia: 2900 mg/kg.
  • Constituenti analitici: Umiditate 82%, proteina bruta 11.5 %, uleiuri si grasimi brute 2.5 %, cenusa bruta 2.5 %, fibra neprelucrata 0.05 %, acid gras Omega-6 0.4%.
Cod intern produs NS-PUR-402
Producător Purina
Vârsta noua Adult
Ingredient principal Pui
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.