Felisept Refill, 45 ml

Felisept Refill, 45 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
92,82 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 93 puncte de loialitate. (93 puncte = 0,93 RON)

Felisept Home Comfort Diffuser Refill conține un parfum natural complet antistres, dovedit clinic că are un efect calmant asupra pisicilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Felisept Home Comfort Diffuser Refill conține un parfum natural complet antistres, dovedit clinic că are un efect calmant asupra pisicilor. Recomandată de veterinari, această ameliorare a stresului utilizează extracte de catnip (Nepeta Cataria), care dau un miros calmant menit să îmbunătățească bunăstarea pisicilor în situații stresante. Indiferent dacă pisica dvs. este afectată de un nou membru al gospodăriei, schimbări în mediul său, conflicte teritoriale sau zgomot puternic, substanța nepetalactonă conținută, poate ajuta la menținerea lor calmă și relaxată - complet fără utilizarea aditivilor artificiali sau sintetici. Efectul calmant al Felisept Home Comfort poate ajuta la eliminarea problemelor de comportament legate de stres la pisici, inclusiv zgârierea și mușcătura, marcarea urinei, iritabilitatea și pierderea apetitului. Difuzorul Felisept începe să funcționeze după doar o oră și acoperă o suprafață de 50 m². Un flacon de reumplere de 45ml poate dura până la 30 de zile și este ușor de înlocuit când este necesar. Experimentați puterea liniștitoare a naturii în casa dvs. cu Felisept Home Comfort.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Felisept Refill, 45 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Quicko. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria calmante/anxietate pisici marca Quicko pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Felisept Refill, 45 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Felisept Refill, 45 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Felisept Refill, 45 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria calmante/anxietate pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Felisept Refill, 45 ml la prețul 92,82 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Quicko pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-QUI-9
Producător Quicko
Vârsta noua Kitten, Adult, Senior
Volum 45 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.