Felisept Home Comfort Spray, 30 ml

Felisept Home Comfort Spray, 30 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
54,15 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 55 puncte de loialitate. (55 puncte = 0,55 RON)

Acest spray antistres pentru pisici este testat clinic, acționează în mod complet natural și este recomandat de medicii veterinari.
Recomandă acest produs și prietenilor

Acest spray antistres pentru pisici este testat clinic, acționează în mod complet natural și este recomandat de medicii veterinari. Conține extract din iarba mâței (Nepeta Cataria), care eliberează un miros plăcut și induc relaxare și o stare de bine pisicii dumneavoastră. Puteți utiliza cu ușurință spray-ul în timpul călătoriilor mai lungi sau pe drum spre medicul veterinar, pulverizând Felisept Home Comfort în geanta sau cutia de transport a felinei dumneavoastră. Indiferent că este vorba de conflicte mai vechi între animăluțe, încă nerezolvate, noi „colocatari”, schimbări privind mediul ambiental sau expunerea zilnică a pisicii la stres, nepetalactonul - substanța conținută de iarba mâței din acest produs ajută în acest sens, liniștește și relaxează pisica în situații neplăcute, contribuie la rezolvarea conflictelor pe cale amiabilă, iar acest lucru este posibil fără să fie adăugați în conținut niciun fel aditivi artificiali sau reconstituiți.

Controlați și reduceți reacțiile neplăcute ale pisicii dumneavoastră determinate de condiții de stres cu ajutorul spray-ului de calmare Felisept Home Comfort. Zgâriatul și mușcatul, marcarea teritoriului la nivelul mobilierului, pierderea poftei de mâncare, stări de iritare și anxietate vor face parte din trecut datorită acestui spray calmant. Pentru a obține cel mai bun efect, acesta trebuie utilizat zilnic și în imediata vecinătate a pisicii. De asemenea, puteți pulveriza și în interiorul cuștii/coșului de transport, în cazul călătoriilor mai lungi sau al drumului la veterinar. Astfel, efectul de calmare al naturii se poate face imediat simțit în locuința dumneavoastră și oferă pisicii un sentiment de relaxare!

Spray cu efect antistres pentru pisici

Cu substanțe naturale: conține substanțe active din iarba mâței (Nepeta Cataria), fără aditivi artificiali
Efect de relaxare: nepetalactonul acționează ca un calmant natural în caz de situații sociale sau teritoriale stresante
Multifuncțional: ajută la remedierea diferitelor situații neplăcute pentru pisici și la diminuarea a diverși factori de stres precum conflictele la sol, zgomotul, schimbările de mediu, transportarea animăluțului, noi „colocatari” în locuință etc.
Previne reacțiile nedorite care se pot ivi din cauza stresului: contribuie la combaterea zgâriatului și a mușcăturilor, a marcării teritoriului la nivelul mobilei, a pierderii poftei de mâncare, diminuează stările de iritare și anxietate
Utilizare eficientă și precisă: permite pulverizarea în imediata vecinătate a animăluțului, în cușca/geanta de transport pentru călătorii sau vizite la veterinar mai plăcute

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Felisept Home Comfort Spray, 30 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Quicko. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria calmante/anxietate pisici marca Quicko pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Felisept Home Comfort Spray, 30 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Felisept Home Comfort Spray, 30 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Felisept Home Comfort Spray, 30 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria calmante/anxietate pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Felisept Home Comfort Spray, 30 ml la prețul 54,15 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Quicko pentru pisici de la Pet Mart!

Pulverizați zonele sau obiectele dorite (de exemplu: culcușurile, coșulețele, ansamblurile de cățărat) cu spray-ul Felisept de la o distanță de 10 cm. În cazul zonelor marcate cu urină, curățați suprafața înainte de pulverizare cu un detergent inodor. Pentru a obține efectul dorit trebuie să utilizați spray-ul zilnic. În cazul vizitelor la veterinar sau a călătoriilor, pulverizați spray-ul în interiorul cuștilor/genților de transport (colțuri, pereți, podea sau acoperiș). Se recomandă utilizarea spray-ului calmant împreună cu setul Felisept Home Comfort (difuzor și flacon) pentru eficiență maximă.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-QUI-7
Producător Quicko
Vârsta noua Kitten, Adult, Senior
Volum 30 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.