Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete

Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete este folosit in tratamentul infestatiei cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Dermacentor reticulatus)

Compozitie:
Fiecare pipeta de 0,5ml conţine:

 • Fipronil 50 mg
 • Butilhidroxianisol 0,1 mg
 • Butilhidroxitoluen 0,05mg

Indicatii:

 • Tratamentul infestatiei cu purici (Ctenocephalides spp.) si capuse (Dermacentor reticulatus).
 • Effipro Pisica are o eficacitate acaricida persistenta pana la 2 saptamani impotriva capuselor (Rhiphicephalus sanguineus, Ixodes ricinus, Dermacentor reticulatus).
 • Daca deja sunt prezente anumite specii de capuse (Rhiphicephalus sanguineus, Ixodes ricinus) atunci cand se aplica produsul, este posibil ca nu toate capusele sa fie omorate in primele 48 de ore, dar ele vor fi omorate intr-o saptamana.


Doze si mod de administrare:

 • Doar pentru uz extern.
 • Se administreaza prin aplicare locala pe piele, 1 pipeta de 0,5 ml pentru fiecare animal.
 • Tineti pipeta in pozitie verticala. Bateti usor capatul ingust al pipetei pentru a va asigura ca tot continutul este in corpul pipetei. Rupeti capatul pre-decupat al pipetei spot-on de-a lungul liniei marcate.
 • Faceti o carare in blana animalului, pana ce pielea devine vizibila. Aplicati varful pipetei pe pielea expusa si apasati usor de cateva ori, pentru a goli continutul.
 • Repetati procedura intr-unul sau doua puncte diferite de-a lungul spatelui pisicii, preferabil la baza capului sau intre umeri.
 • Este important sa va asigurati ca doza este aplicata intr-o zona unde animalul nu poate sa linga produsul si sa ne asiguram ca animalele nu se ling unul pe celalalt dupa tratament.
 • Se va avea grija ca blana sa nu fie umezita cu produsul in mod excesiv, deoarece acest lucru poate cauza un aspect lipicios al blanii la locul de aplicare a tratamentului.
 • In cazul in care acest lucru se intampla, va dispare in decurs de 24 de ore dupa aplicare. La locul aplicarii pot fi observate, de asemenea, depozite albe pana la 48 de ore de la aplicare.


Prezentare:

 • cutie cu 4 pipete

Important: Effipro Pisica intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatie sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Fotografia produsului Effipro Pisica are caracter orientativ. Informatiile produsului  Effipro Pisica , modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului  Effipro Pisica . Toate promotiile aplicate produsului Effipro Pisica sunt valabile in limita stocului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria virbac marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria virbac de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Effipro Cat Spot On 50 mg, 4 pipete la prețul 100,27 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Virbac de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-VIR-3
Producător Virbac
Prezentare Pipetă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.