Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete

Duowin Contact Caine M - PetMart Pet Shop Online
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Compozitie:

  • Permetrin 400,0 mg
  • Piriproxifen 3,0 mg


Indicatii:

  • Eliminarea puricilor
  • Prevenirea infestatiei cu purici pentru o perioada de 4 saptamani si a reinfestarii cu purici pentru o perioada de 8 saptamani
  • Prevenirea infestatiei cu capuse pentru o perioada de 4 saptamani.


Doze si mod de administrare:

  • Indepartati capacul protector si aplicati continutul unui tub in lungul liniei dorso - lombare.
  • O mica cantitate din produs se aplica la baza cozii si intre omoplati.
  • Doza este de 1 pipeta pentru un caine de 7,5 - 15 kg


Prezentare:

  • Duowin Caine M este ambalat in cutie cu 4 tuburi a 4 ml

Important: Duowin Caine M intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatie sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete, medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii lor.

Fotografia produsului Duowin Caine M are caracter orientativ. Informatiile produsului Duowin Caine M, modul de administrare si specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila de catre PetMart Pet Shop Online si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului Duowin Caine M. Toate promotiile aplicate produsului Duowin Caine M sunt valabile in limita stocului.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Virbac. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antiparazitare externe marca Virbac pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antiparazitare externe de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Duowin Caine M ( 7,5 -15 kg ) 4 pipete la prețul 107,05 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Virbac pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs AS-VIR-12
Producător Virbac
Prezentare Pipetă
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.