Datorită volumului mare de comenzi, este posibil să existe întârzieri în livrarea produselor. De asemenea, în contexul actual, ridicarea produselor de la sediu nu mai este posibilă.

Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm

Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
95,65 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 96 puncte de loialitate. (96 puncte = 0,96 RON)

Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm - Cusca din plastic pentru transportul pisicilor si al cateilor de talie mica.
Recomandă acest produs și prietenilor

Cusca Caini Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm - Cusca din plastic pentru transportul pisicilor si al cateilor de talie mica.

Este usor de manipulat si are grilaj anterior pentru a putea observa mai usor pisica pe perioada transportului.

Specificatii

 • Dimensiuni - 57 x 39 x 40 cm
  Material de fabricatie - Plastic
  Produs pentru - Caini si pisici
  Tip produs - Cusca

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Mps Italia. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria custi transport marca Mps Italia pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria custi transport de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Cusca Transport Avior Negru / Gri, 57 x 39 x 40 cm la prețul 95,65 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Mps Italia pentru pisici de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-MPS-656
Cod Bare 8022967028967
Producător Mps Italia
Lungime 57 cm
Lățime 39 cm
Înălțime 40 cm
Material Plastic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • cusca
  Calitate
  Preț
  comod, usor de curatat

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.