CURZATE MANOX 25 G

CURZATE MANOX 25 G
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Fungicid sistemic Curzate Manox - contine 5% Cymoxanil, 18% Mancozeb si 25% Cupru.
Este omologat pentru combaterea:
1. mana - castraveti (Pseudoperonospora cubensis),
2. mana - vita de vie (Plasmopara viticola),
3. mana - cartof (Phytophtor infestans) la o doza de 2.5 kg/ha.
Se mai recomanda si pentru combaterea manei la tomate, ceapa, hamei.

Mod de utilizare - continutul unui plic se dizolva in 10l apa cu care se stropesc 100mp.

Timp de pauza:
1. intre tratamente 8-14 zile;
2. pana la recoltare minim 1-2 saptamani (legume, cartofi) si 2-3 saptamani la vita de vie.

Plantele sunt importante pentru toti cei care le ingrijesc, iar pentru a avea rezultatele pe care fiecare dintre noi ni le dorim trebuie sa depunem un efort considerabil si sa luam in calcul cele mai bune solutii fitosanitare.

Ingrijeste-ti culturile cu CURZATE MANOX 25 G adecvat pentru culturile tale

Plantele au nevoie de o multime de atentie din partea noastra, mai ales cele pe care le cultivam in masa, pe terenuri agricole intinse, dar si cele cultivate pentru consumul familiei noastre.

Exista numerosi factori ce pot contribui in mod nefavorabil la felul in care plantele pe care le cultivam se dezvolta, iar daca ne confruntam cu anumite boli ale plantelor sau daunatori, putem alege produse fitosanitare specifice, cum este si CURZATE MANOX 25 G.

CURZATE MANOX 25 G te poate ajuta sa scapi in cel mai scurt timp de problemele care iti afecteaza cultura de plante, indiferent de marimea acesteia. In plus, CURZATE MANOX 25 G are un efect garantat si este recunoscut pentru eficienta sa.

Inainte de a alege orice fel de produs fitosanitar, trebuie sa ai grija la ingredientele pe care acesta le contine, insa CURZATE MANOX 25 G este sigur si eficient.

Alege CURZATE MANOX 25 G din gama variata disponibila in fungicide de la PetMart

Cu ajutorul PetMart vei reusi sa gasesti rapid toate produsele fitosanitare de care ai nevoie din categoria fungicide. In acest fel, vei reusi sa ai plante sanatoase si sa te bucuri din plin de roadele culturii tale.

Poti alege si tu CURZATE MANOX 25 G sau alte produse similare din gama variata de tratamente fitosanitare disponibile in categoria fungicide si vei scapa in cel mai scurt timp de neplacerile create.

Comanda si tu CURZATE MANOX 25 G sau orice alt produs din cele disponibile pe site-ul nostru si rezolva in cel mai scurt timp problemele cu care te confrunti!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VO-CIG-01
Producător Chemical Independent Group
Greutatea 25 g
Prezentare Plic
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Curzate
  Preț
  Protectie excelenta la mana.
 • Evaluare
  Preț
  Eficient afide

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.