Conditii de utilizare

 

 

Randurile ce urmeaza explica si informeaza termenii si conditiile  privind activitatea de comert a site-ului www.petmart.ro


PetMart.ro este detinut si reprezinta SC PETMART ONLINE SRL


PetMart.ro este un magazin online ce livreaza produsele sale numai prin intermediul curierilor proprii (Bucuresti si localitati adiacente) sau prin Bookurier / GLS Logistics Romania in restul localitatilor din Romania.

PetMart.ro nu poate fi facut raspunzator pentru transportul defectuos realizat de firmele de curierat , intreaga responsabilitate revenind in totalitate acestora (colete deteriorate, saci rupti etc). Clientul final are dreptul si este incurajat sa refuze coletul necorespunzator si totodata sa semnaleze scris curierului neregulile observate. Toate coletele predate firmelor de curierat sunt in ambalaje sigilate si originale.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea urmatorilor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

PetMart.ro isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

PetMart.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. PetMart.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Pentru unele produse dupa caz acestea vor fi insotite de certificat de garantie.

PetMart.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Fiecare comanda lansata de utilizator este in stadiul de "Asteptare" (stadiu in care se verifica datele clientului, destinatia, produsele comandate si disponibilatea lor) automat sistemul va genera o copie a comenzii pe care o veti gasi pe adresa de e-mail din formularul de inregistrare si care va fi folosita pentru diferite informari sau atentionari. In momentul predarii catre curier a coletului comanda va fi in stadiu de "Procesare" urmand ca in momentul primirii confirmarii de livrare aceasta sa fie trecuta in stadiul de "Complet". Daca nu ati primit aceasta instiintarepe adresa dvs. de e-mail, este posibil ca aceasta se fie gresita, sa ajunga cu intarziere sau sa fie in folderul Bulk/Spam. Comanda va fi anulata in cazul in care produsul/produsele nu sunt disponibile sau in cazul clienti cu antecedente anterioare negative (nu au ridicat comenzi, nu poate fi contactat telefonic sau prin e-mail, nu a fost gasit la adresa de livrare de mai multe ori).

PetMart.ro isi rezerva dreptul de a accepta sau anula o comanda.

PetMart.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), dar compozitia chimica sau caracteristicile produselor sunt aceleasi furnizate de importator sau distribuitor.

PetMart.ro nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC PETMART ONLINE SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va fi instiintat in cel mai scurt timp si va primi inapoi banii incasati de SC PETMART ONLINE SRLpentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de transport care vor fi mentionate in formularul de comanda.

Toate preturile de pe site contin TVA.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.petmart.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Orice conflict aparut intre SC PETMART ONLINE SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. 

Anularea unei comenzi este recomandat sa se faca in aceeasi zi cu lansarea ei se si se poate face prin e-mail sau telefonic. Clientilor care au lansat comenzi, acestea au fost expediate catre ei, dar nu au putut fi contactati sau nu au vrut sa ridice comanda fara un motiv concret (colet deteriorat, lipsa produse, alte produse, etc.) nu li se vor mai livra comenzi decat dupa achitarea in avans a costurilor expeditiei anterioare plus valoarea comenzii actuale. Aceste proceduri se aplica in principiu clientilor din provincie.

Pentru clientii care au efectuat comezi si care nu le-au receptionat din motive personale fara sa ne comunice in timp util, ne rezervam dreptul de a nu mai efectua livrari catre dansii decat cu plata in prealabil a comenzii efectuate.