Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete

Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete - Recomandat pentru cainii si pisicile cu hiperexcitabilitate nervosa, hiperactive, anxioase sau stresate.

Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete - Recomandat pentru cainii si pisicile cu hiperexcitabilitate nervosa, hiperactive, anxioase sau stresate.

Este o formula avansata ce contine o combinatie de factori ce nu se mai gasesc in alte formule ce sustin echilibru in comportament.

Ingredienti activi pentru 1 tableta gumata Composure Small Dog&Cat Bite-sized Chews

 • Thiamina – vit B1    67mg
 • C³™ (Colostrum Calming Complex)    11mg
 • L-Theanine    10.5mg


Ingredienti inactivi: drojdie, ulei de rapita, aroma de ficat de pui, acid citric, glicerina, amesec de tocoferoli, , acid propionic, amestec propriu (maltodextran, alghinat de sodiu si sulfat de calciu), extract de rozmarin, dioxid de silicon, lecitina din soia, uleiuri vegetale.

Forma de prezentare: pungi cu capacitate de 60 sau 30 tablete gumate flacon de 118.29ml

Indrumari pentru folosirea produsului pentru pisici si caini

 • pana in 12.5 kg    1 tableta/zi
 • 12.5-25kg    1 tableta/zi
 • 25-50kg    2 tablete/zi
 • 50kg si peste    3 tablete/zi

Acest produs poate fi utilizat ori de cate ori este nevoie sau poate fi administrat ca si terapie de lunga durata.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie diverse marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie diverse de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Composure Large Dog Bite - sized Chews, 30 tablete la prețul 80,28 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs VD-VET-5503
Producător VetriScience
Talie Mare
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).