CicaVet Spray, 125 ml

CicaVet Spray, 125 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
61,88 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Cicavet de laboratoare Stanvet® este un spray local, ușor de aplicat, care accelerează procesul natural de vindecare a rănilor, fără cruste. În plus, funcționează prin ameliorarea și calmarea senzației de mâncărime a rănilor. Este indicat pentru utilizare la câini și pisici.

Cum afectează vindecarea animalului dvs. de companie?
Cicavet oferă o antisepsă cu spectru larg datorită conținutului de ulei esențial de cimbru. Datorită anumitor componente prezente în cimbru, cum ar fi caryophyllene și camphene, uleiul esențial de cimbru este antiseptic și ucide infecțiile cutanate. Uleiul de cimbru este, de asemenea, antibacterian și inhibă creșterea bacteriilor, vindecarea rănilor sau tăieturilor care sunt expuse la bacterii dăunătoare.

De asemenea, datorită conținutului său în extractul de aloe vera, Cicavet are proprietăți antiseptice, bactericide, antiinflamatoare, anti-fungice. Ajută la reducerea supurațiilor și previne intrarea germenilor prin răni care formează un strat protector.

Avantajele Cicavet:

  • Are o acțiune dermatologică cu un efect triplu asupra rănilor: dezinfectează, calmează durerea și mâncărime și accelerează vindecarea.
  • Protejează rănile bacteriilor externe.
  • Nu răcește rănile.
  • În plus, este ușor de aplicat datorită designului său practic de pulverizare.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu CicaVet Spray, 125 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Stangest. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici marca Stangest pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul CicaVet Spray, 125 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul CicaVet Spray, 125 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești CicaVet Spray, 125 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice locale - cicatrizante pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți CicaVet Spray, 125 ml la prețul 61,88 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Stangest pentru pisici de la Pet Mart!

Deionizat de apă, glicerină, extracte din coajă, extract de aloe vera, ulei esențial de calendula, ulei esențial de cimbru, metilparabenzoat de sodiu, propilparabenzoat de sodiu.

Modul de aplicare:
În primul rând, zona leziunii și pielea înconjurătoare trebuie curățate cu soluție salină fiziologică sau echivalentă.

Odată curățați, continuați să pulverizați produsul pe rană sau pe zona afectată. La o distanță de câțiva centimetri depărtare. Apoi se poate aplica un bandaj. În funcție de zonă, va fi posibil sau nu să aplicați un bandaj. În zonele în care aplicarea bandajului nu este posibilă, va fi necesar să se aplice produsul cel puțin de două ori pe zi pentru un efect optim.

După aplicare, uscarea este rapidă.

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs CT-STA-24
Producător Stangest
Volum 125 ml
Prezentare Spray
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.