Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg

Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg
Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg
Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg
Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
34,06 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 35 puncte de loialitate. (35 puncte = 0,35 RON)

Acest produs este destinat pentru a va salva cainele, in caz de accident de masina, pentru a-l feri de leziuni in timpul unor opriri sau schimbari de directie a masinii, dar si pentru a tine cainele la distanta de sofer.
Recomandă acest produs și prietenilor
  • Acest produs este destinat pentru a va salva cainele, in caz de accident de masina, pentru a-l feri de leziuni in timpul unor opriri sau schimbari de directie a masinii, dar si pentru a tine cainele la distanta de sofer.
  • Este un accesoriu practic pentru Hamul Power IDC cu inele laterale.
  • Este usor de utilizat: agatati carabinia de inelul lateral, iar cealalta parte a centurii introduceti-o in dispozitivul de blocare a masinii.
  • Important: ar trebui sa se fixeze cainele in ambele inele, pentru un plus de siguranta.
  • Adaptorul centurii de siguranta este folosit pentru o mare varietate de branduri de masini. Cu toate acestea nu este compatibil cu urmatoarele masini: - Volvo, Saab, Chevrolet, Ford.
  • Va rugam sa verificati inainte de utilizare daca adaptorul este compatibil cu dispozitivul de blocare. In caz de utilizare incorecta nu ne asum responsabilitatea.
  • Greutate caine: sub 25 kg.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la JULIUS-K9. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria accesorii auto marca JULIUS-K9 pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria accesorii auto de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Centura siguranta caini, rosie, sub 25 kg la prețul 34,06 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele JULIUS-K9 pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-JUL-13
Cod Bare 5999053674328
Producător JULIUS-K9
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.