CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER

CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER

CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER Preț 29,27 RON
29,27 RON
146,35 RON/kg

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 30 puncte de loialitate. (30 puncte = 0,30 RON)

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Carprodyl F 100 mg – 5 Comprimate este un antiinflamator nesteroidian flosit in reducerea inflamatiei si a durerii cauzate de afectiuni ale sistemului musculo-scheletal.

Producator: Ceva Sante
Substanta activa: Carprofen

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR:

CARPRODYL F 100 mg. comprimate pentru caini

DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE:

Fiecare tableta contine :

CARPRODYL F 100 mg. Carprofen 100 mg.

Comprimate rotunde, de culoare bej, marcate.

INDICATII:

Reducerea inflamatiei si a durerii cauzate de afectiuni ale sistemului musculo-scheletal si procese degenerative ale articulatiilor.

Consecutiv analgeziei parenterale ,in controlul durerii post-operatorii.

CONTRAINDICATII:

A nu se folosi la pisici.

A nu se folosi la catelele gestante sau aflate in lactatie.

A nu se folosi in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti.

A nu se folosi la cainii cu afectiuni cardiace, hepatice sau renale, la cainii cu afectiuni gastrointestinale, cum ar fi ulcere sau hemoragii sau la cainii unde se evidentiaza discrazii sanguine.

A nu se folosi la cateii cu varste sub 4 luni.

REACTII ADVERSE:

Au fost raportate reactii adverse tipice, asociate antiinflamatoarelor nesteroidiene, cum ar fi voma, fecale moi/diaree, fecale inchise la culoare sau hemoragice, pierderea apetitului si letargie. Aceste reactii adverse apar de obicei in prima saptamana de tratament si in marea majoritate a cazurilor sunt tranzitorii si dispar dupa terminarea tratamentului, dar in cazuri foarte rare pot fi serioase.

Sau raportat cazuri rare de hemoragii gastrointestinale. Daca apar reactii adverse, administrarea produsului trebuie oprita si trebuie anuntat medical veterinar. In cazul utilizarii si a altui antiinflamator nesteroidian exista riscul de idiosincrasia hepatica sau renala.

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

Specii tinta:

Caini.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE:

Produsul se administreaza pe cale orala.

4 mg. carprofen pe kg. greutate vie si pe zi. Pentru reducerea inflamatiei si a durerii cauzate de afectiuni musculo-scheletale si de procese degenerative ale articulatiilor:

-o doza initiala de 4 mg. carprofen pe kg greutate vie si pe zi, administrat intr-o doza unica zilnic sau in doua doze divizate in mod egal. Doza zilnica poate fi redusa in functie de raspunsul clinic. Durata tratamentului va depinde de raspunsul clinic observant. Tratamentele de lunga durata trebuie efectuate sub supravegherea periodica a medicului veterinar. Pentru extinderea efectului analgezic si antiinflamator post-operator tratamentul pre-operator cu carprofen injectabil poate fi urmat de administrarea de comprimate pe baza de carprofen in doza de 4 mg.greutate vie/zi timp de 5 zile. A nu se depasi dozajul prescris. Tabletele sunt aromate si in consecinta sunt acceptate de majoritatea cainilor in mod voluntar.

ATENTIONARI SPECIALE:

Utilizarea la cainii in varsta poate implica riscuri aditionale. In cazul in care administrarea la aceasta categorie nu poate fi evitata, se recomanda o atenta supraveghere clinica. Evitati administrarea la cainii deshidratati, hipovolemici sau hipotensivi deoarece exista un risc de toxicitate renala. Trebuie evitata administrarea simultana de medicamente cu potential nefrotoxic. Antiinflamatoarele nesteroidiene pot produce o inhibare a fagocitozei si prin urmare in conditiile tratarii unei inflamatii datorate unei infectii bacteriene, trebuie efectuata simultan si o antibioterapie. A nu se administra alte antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) simultan sau la un interval mai mic de 24 de ore intre ele. Antiinflamatoarele nesteroidiene pot fi legate de proteinele plasmatice si pot concura cu alte medicamente care au o rata de legare de proteinele plasmatice foarte ridicata ducand in final la efecte toxice. In cazul tratamentelor de durata animalul trebuie consultat periodic de medicul veterinar.

Precautii speciale:

In caz de ingestie accidentala, solicitati imediat sfatul medicului si prezentati medicului prospectul produsului. Dupa administrare se recomanda spalarea mainilor.

Utilizarea in perioada de gestatie si lactatie.

Studiile pe animalele de laborator(iepuri, sobolani) au demonstrat fetoxicitatea carprofenului la valori apropiate valorilor dozei terapeutice. Siguranta produsului nu a fost stabilita pe durata gestatiei si lactatiei la catele. De aceea este contraindicata administrarea produsului la catele gestante sau aflate in lactatie.

Interactiuni

Carprofenul nu trebuie administrat cu glucocorticoizi.

Supradozare

Nu s-au observat semne toxice atunci cand cainii au fost tratati cu carprofen in doze de pana la 6mg./kg de doua ori pe zi timp de 7 zile (de 3ori doza recomandata de 4mg./kg) si 6mg./kg o data pe zi pentru urmatoarele 7 zile (de 1,5 ori doza recomandata de 4mg./kg).

Nu exista un antidot specific pentru supradozarea cu carprofen; In acest caz se recomanda instituirea unei terapii care are ca scop sustinerea suportului general.

Datorita faptului ca tabletele sunt aromate, se recomanda depozitarea lor intr-un loc sigur. In cazul ingerarii unor cantitati mari, pot aparea reactii severe. Daca suspicionati cainele de consumarea unor tablete peste doza recomandata, contactati medicul veterinar.

Alte informatii

Comprimatele CARPRODYL F sunt aromate si in consecinta sunt acceptate de majoritatea cainilor in mod voluntar.

Marimea ambalajului:

CARPRODYL F 100 mg

Cutie continand 20 blistere a cate 5 comprimate.

Important: Carprodyl F 100 mg – 100 Comprimate  - intra in categoria farmacie veterinara. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei sau a dietei in functie de nevoile specifice ale cainelui (pisicii) dumneavoastra. Acest produs se elibereaza doar cu reteta.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care iti ofera antiinflamatoare premium marca Ceva Sante pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiinflamatoare de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti CARPRODYL F 100 MG - 5 COMPRIMATE/BLISTER la pretul 29,27 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Ceva Sante pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs VO-CEV-22
Producător Ceva Sante
Vârsta adult, senior
Talie mare, medie, mica
Greutatea 200 g
Prezentare Comprimate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking