Capac Monolux

Capac Monolux
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

* Câmpuri obligatorii

383,96 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 384 puncte de loialitate. (384 puncte = 3,84 RON)

Capac de iluminat complet pentru toate acvariile cu dimensiuni de 80 x 30 cm. 

Ca toate sistemele de iluminat Juwel Capac Monolux este impermeabil. Monolux dispune de un neon T8 de 18W, pentru a dubla producţia de lumină. Acest lucru este suficient pentru a menţine in bune conditii plantele de acvariu, chiar si in acvarii mai mari. 

Monolux este capacul standard pentru acvariul de mare succes Rekord.

Vă rugăm să respectaţi recomandările din manualul de instrucţiuni pentru a asigura capacului de iluminat impermeabilitate constanta. 

Schimbarea neonului si eventual a reflectorului, in mod regulat, asigură condiţii bune de iluminare în orice moment. 

Culoare Juwel Capac Monolux : negru

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Capac Monolux

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Juwel. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria capace acvariu marca Juwel pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Capac Monolux este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pesti!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Capac Monolux la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Capac Monolux?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria capace acvariu de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pesti.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Capac Monolux la prețul 383,96 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Juwel pentru pesti de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-JUW-CFG-13
Producător Juwel
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.