Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml

Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
36,97 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml este o sursă de energie lichidă, aminoacizi, vitamine și sare pentru recuperarea rapidă și regenerarea în momente de creștere a activității fizice, sportului, stresului sau bolii la caini.
Recomandă acest produs și prietenilor

Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml este o sursă de energie lichidă, aminoacizi, vitamine și sare pentru recuperarea rapidă și regenerarea în momente de creștere a activității fizice, sportului, stresului sau bolii la caini.

Creșterea consumului de energie, aminoacizi și vitamine este esențială pentru redresarea rapidă după activitate fizică intensă, sport, situații stresante și boală. Canvit Amin sol furnizează aceste substanțe nutritive importante sub forma unei soluții lichide pentru aplicare imediată atunci când este necesar.

Pentru perioadele de producție fizică crescută, îngrijire postoperatorie și convalescență; pentru perioade de creștere și reproducere, creșterea stresului de toate tipurile și scăderea consumului de alimente.
Complex de vitamine B, aminoacizi, glucoză și sare în soluție lichidă
Indicaţii:

  • Sursa de energie disponibilă pentru câinii sportivi și de lucru
  • Recuperare rapidă și regenerare după o activitate fizică crescută și situații stresante
  • Suport nutrițional în timpul bolii pentru animalele care suferă de inappetență

Instrucțiuni:
Adăugați doza zilnică recomandată de AMINO sol direct la alimente sau apă.

Doza zilnică recomandată: 5 ml pentru 10 kg greutate corporală

1 ml AMINO sol conține: glucoză 30 mg, clorură de sodiu 1,8 mg, clorură de magneziu 20 μg, clorură de colină 20 mg.

Vitamine: niacinamidă 2 000 μg, D-pantenol 1000 μg, vitamina B1 500 μg, vitamina B2 500 μg, vitamina B6 500 μg, biotină 3 pg
Aminoacizi: HCL L-lizină 8000 pg L-treonină 4 200 pg DL-metionină 3 000 pg L-triptofan 1 500 pg

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Canvit. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca Canvit pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Canvit Amino Solutie Pro PSY, 125 ml la prețul 36,97 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Canvit pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-CVT-26
Cod Bare 8595602509782
Producător Canvit
Vârsta Adult, Senior
Talie Mare, Medie, Mică
Volum 125 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.