Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete

Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este formulat în mod specific pentru a răspunde nevoile nutriționale ale câinilor maturi si ofera un echilibru de aminoacizi, ulei de pește, omega și vitaminele B.

Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este formulat în mod specific pentru a răspunde nevoile nutriționale ale câinilor maturi si ofera un echilibru de aminoacizi, ulei de pește, omega și vitaminele B. Pe masura ce cainii imbatranesc apar deficiențe în diferiti factori nutriționali. Canine Plus ™ Multivitamine Senior încorporează peste 25 de ingrediente echilibrate care nu se găsesc în cele mai multe alimente pentru câini sau suplimente regulate, inclusiv:

 • Antioxidanti (A, C, E si seleniu) care ajuta la lupta împotriva daunelor provocate de radicalii liberi și sprijină sistemul imunitar
 • Un complex pentru a sprijini starea de spirit si memorie.
 • EPA și DHA pentru a susține pielea sănătoasă și a asigura funcțonarea normală a creierului.
 • Minerale vitale pentru a sustine buna compoziția fluidelor corporale, formarea de celulele roșii din sânge, suportul structurii osoase, și pentru a ajuta la menținerea nervului sănătos

Analiza

Numarul de calorii (calculat): 12 kcal ME

Ingrediente: făină de ovăz, drojdie de bere uscată, glicerină, făină de secară, fosfat dicalcic, legume, gumă arabică, carbonat de calciu, lecitină de soia, ulei de pește, ulei de canola, l-ascorbil-2-polifosfat, maltodextrină, alginat de sodiu, sulfat de calciu, pectină de citrice, ulei de nucă de cocos, apă, vitamina E, l-arginină, supliment vitamină B12, dl-metionină, sulfat feros, acid sorbic (un conservant), sulfat de zinc, niacinamidă, pantotenat de d-calciu, oxid de magneziu, amestec tocoferol (un conservant), acid propionic (un conservant), sulfat de mangan, inozitol, riboflavină, sulfat de cupru, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamină D, supliment de vitamină A, sodiu
selenit, tiamină mononitrat, biotină, acid folic, clorură de potasiu, iodat de calciu.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine caini seniori marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete ?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine caini seniori de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Canine Plus Senior Multivitamin Bite-sized Chew, 30 tablete la prețul 59,11 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs VD-VET-5506
Producător VetriScience
Vârsta Senior
Talie Mică, Medie, Mare
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Foarte bun
  Calitate
  Preț
  Pentru seniorii nostrii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).