Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete

Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Acest produs nu mai face parte din oferta PetMart

Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete este un supliment nutritiv care incorporeaza o balanta echilibrata vitamine, minerale si enzime pentru caini, cu precadere pentru rasele de talie mare.

Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete este un supliment nutritiv care incorporeaza o balanta echilibrata vitamine, minerale si enzime pentru caini, cu precadere pentru rasele de talie mare. Este un supliment cu aroma de ficat de pui recomandat pentru perioada de crestere a cainilor de talie mare.

Administrare: 1 tableta per 20 kg. In caz de deficiente de crestere majore, doza poate fi dublata.

Ingredienti activi per tableta:

 • Calciu (30%) - 600 mg
 • Fosfor (15%) - 300 mg
 • Magneziu (2.5%) - 50 mg
 • Vitamina A - 100 IU
 • Vitamina D3 - 75 IU
 • Vitamina E - 1.5 IU
 • Pepsina (porc) - 1690 unitati NF
 • Proteaza (Aspergillus oryzae) - 10 HUT
 • Bromelaina (ananas) - 0.338 unitati GD
 • Lipaza (Aspergillus oryzae) - 0.094 unitati FIP

Continut caloric (calculat): 1493 kcal ME/kg si 3 kcal/tableta

Ingrediente inactive: fosfat tricalcic, celuloza microcristalina, aroma de ficat de pui, oxid de magneziu, acid stearic, stearat de magneziu (origine vegetala), pepsina (stomac de porc), vitamina E supliment, vitamina D3 supliment, bromelaina (din ananas dezhidratat), vitamina A supliment, Aspergillus oryzae (sursa de proteaza si lipaza)

Indicaţii:

 • Doar pentru uz veterinar
 • In caz de supradoza accidentala contactati imediat un specialist in sanatate
 • A se pastra intr-un loc racoros, ferit de umezeala

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine caini juniori marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine caini juniori de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Canine Plus Growth XL Large Breed, 180 tablete la prețul 142,41 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs VD-VET-5501
Producător VetriScience
Vârsta Puppy și junior
Talie Mare
Greutatea 500 g
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Creștere mioritic
  Preț
  Este varianta optima pentru cei care vor calitate premium la preț decent. Un pui de mioritic de trei luni, după o luna de administrare a suplimentului are peste 20 kg, talie și aspect perfect.

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door



 • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în magazin. Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).