Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete

Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
63,16 RON

Disponibilitate: În stoc

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 64 puncte de loialitate. (64 puncte = 0,64 RON)

Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete este o formulă multi-vitamină / minerală completă, care include și enzime digestive. Canine Plus este destinat proprietarilor care au grija de cainele lor sa obtina o dieta echilibrata de vitamine si minerale.
Recomandă acest produs și prietenilor

Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete este o formulă multi-vitamină / minerală completă, care include și enzime digestive. Canine Plus este destinat proprietarilor care au grija de cainele lor sa obtina o dieta echilibrata de vitamine si minerale. Deoarece asigurarea că câinele dumneavoastră primește o dietă echilibrată poate fi dificilă, VetriScience Laboratories a proiectat Canine Plus. Canine Plus este destinat câinilor adulți și cățelilor de orice rasă. Se recomandă să se sprijine sistemul imunitar, pielea și blana, cardiovasculare și sănătatea digestivă și este conceput pentru a menține bunăstarea fizică generală a câinilor.

Care sunt ingredientele unice ale Canine Plus?

O formulă cu 55 de factori sinergici

Această formulă special concepută conține 55 de factori sinergici pentru un echilibru de vitamine, minerale, acizi grași, aminoacizi, enzime digestive și antioxidanți. Formula noastră unică încorporează vitamine și apă solubile în grasimi, inclusiv vitaminele A, C, D, E și un complex complet de stres B cu toate cele 11 vitamine B prezentate în rapoarte optime. În plus, Canine Plus prezintă enzimele digestive protează, bromelaină, lipază și pepsină pentru a susține absorbția și utilizarea adecvată a nutrienților din dietă.

Acid linolenic

  • Acidul linolenic asigură acizii grași omega 6 pentru a susține o piele și o blană sănătoasă și pentru a ajuta la susținerea sănătății articulațiilor.

Minerale vitale

  • Canine Plus conține 11 minerale vitale, inclusiv calciu, fosfor, magneziu și fier, pentru a susține compoziția lichidelor corporale, formarea globulelor roșii și osoase și funcția nervoasă sănătoasă.

Antioxidantii

  • Antioxidanții precum A, C, E și Seleniul oferă suport pentru sistemul imunitar.

Analiza

Analiza garantată reprezintă nivelurile minime per tableta (3,5 g): Umiditate (max) 20%; Metionină, 7,5 mg; Acid linoleic (min), 3,75 mg; Calciu (2,14%), 75 mg; Fosfor (1,07%), 37,5 mg; Potasiu (0,01%), 0,375 mg; Magneziu (1,07%), 37,5 mg; Fier (1286 ppm), 4,5 mg; Cupru (1,3 ppm), 0,0045 mg; Zinc (429 ppm), 1,5 mg; Iod (17,1 ppm), 0,060 mg; Seleniu (1,5 ppm), 0,00525 mg; Vitamina A, 900 UI; Vitamina D3, 75 UI; Vitamina E, 7,5 UI; Tiamină (vitamina B1), 7,5 mg; Riboflavina (vitamina B2), 3,75 mg; Acid pantotenic, 7,5 mg; Niacin, 7,5 mg; Piridoxină clorhidrat (vitamina B6), 3,75 mg; Acidul folic, 0,003 mg; Vitamina B12, 0,003 mg; Colină, 7,5 mg; * Cobalt, 0,060 mg; * Biotină, 0,003 mg; * Acid ascorbic (vitamina C), 18,75 mg; * Acid p-aminobenzoic, 3,75 mg; * Inositol, 3,75 mg; * Lecitină, 7,5 mg; * Clorhidrat de betaină, 7,5 mg; * Bromelain (ananas), 1.35 unități GD; * Lipaza (Pancreas de porc), 3.75 unități USP; * Proteaza (porc de pancreas), 52 unități USP; * Pepsin (porc), 6,75 unități NF; * Nu este recunoscut ca un nutrient esențial de către AAFCO Dog Food Nutrient Profiles.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la VetriScience. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine generale caini marca VetriScience pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine generale caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Canine Plus Bite-sized Chews, 60 tablete la prețul 63,16 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele VetriScience pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs VD-VET-5504
Producător VetriScience
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

BucureștiValoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

9.9 RON

> 99 RON

GRATUITLuni - Vineri: 930 - 2000

1 - 3 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate prin intermediul șoferilor noștri, rapid, direct la ușa ta sau prin curierat rapid.

Restul localitățilorValoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi iître 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.