Caniletten 150 tbl 300 gr

Caniletten 150 tbl 300 gr
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Compozitie:

fosfat de magneziu, calciu si sodiu ( Hostaphos) si carbonat monocalcic ( Cefcaphos) in raport optim de 2:1, vitamine, microelemente, drojdie, alge marine. Caniletten este rapid absorbit in cateva ore fata de preparatele conventionale in cateva zile.

Indicatii:

* catei in crestere pentru o dezvoltare armonioasa si sanatoasa a oaselor.

Administrare si dozare:

* caini pana-n 15 kg - 1 tableta / zi
* peste aceasta greutate se administreaza 1 tableta / 15 kg.

Important: Acest produs intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete,medicamente, modalitatea si necesitatea de administrarii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Caniletten 150 tbl 300 gr

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Canina. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Canina pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Caniletten 150 tbl 300 gr este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Caniletten 150 tbl 300 gr la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Caniletten 150 tbl 300 gr?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Caniletten 150 tbl 300 gr la prețul 76,08 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Canina de la Pet Mart!

Cod intern produs AB-CAN-57
Producător Canina
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.