Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg

Brekkies Excel Cat Mix Pui, 20 kg
-15%
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.

Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Brekkies. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hrana economica pisici marca Brekkies pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hrana economica pisici de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Brekkies Excel Cat Complet, 15 kg la prețul 179,40 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Brekkies pentru pisici de la Pet Mart!

COMPOZIȚIE:
Cereale (10% grâu), carne și derivate din carne (din care 4% carne de pui deshidratată), extracte proteice vegetale, uleiuri și grăsimi animale (sursă de acizi grași esențiali), legume (din care 2 % mazăre deshidratată, 0,05% morcovi deshidratați), pește și derivate din pește (din care min 2% ton), minerale.

CONSTITUENȚI ANALITICI:
Proteine 31 %
Grăsimi brute 11,0%
Fibre brute 2,2 %
Materie anorganică 7,0 %

ADITIVI NUTRIȚIONALI/KG 
Vitamina A 24000 UI, vitamina D3 1600 UI, vitamina E 85 mg, sulfat monohidrat feros 237 mg (Fe: 78mg), Iodură de potasiu 1,7mg (I: 1,3mg), pentahidrat sulfat de cupru 30 mg (Cu: 8mg), sulfat monohidrat manganos 112 mg (Mn: 37mg), sulfat monohidrat de zinc 220 mg (Zn: 80 mg), selenit de sodiu 0,2mg (Se: 0,1mg), taurină 833 mg. Cu antioxidanți și coloranți.

GHID DE HRĂNIRE:

Greutatea(kg) 1-3 3-5 5-8
Porție zilnică/g 25-55 55-80 80-110
Cantitățile din ghid trebuiesc adaptate la condiția fizică, nivelul de activitate zilnică și la temperatura mediului ambiant a pisicii. Puneți întotdeauna la dispoziția pisicii apă proaspătă.
Depozitați sacul într-un loc uscat și răcoros.

Cod intern produs GP-BRE-97
Cod Bare 8410650235165
Producător Brekkies
Ingredient principal Carne
Vârsta Adult
Greutatea 15 kg
Rasa Toate
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Raport excelent pret - calitate
  Calitate
  Preț
  Acest produs am inceptu sa il utilizez cu mai bine de 5 ani in urma, la recomandarea medicului veterinar, ca alternativ la toate produsele comercializate de supermarket-uri. Pisicile sesizeaza diferenta imediat ce le ofer altceva, cumparat din supermarket sau farmacia veterinara si refuza sa manance.
 • Achiziție verificată
  recomand
  Calitate
  Preț
  Pisicile mele o mananca cu placere !
 • brekkies
  Calitate
  Preț
  normal ca o mananca cu placere, si la fast food e coada
 • Achiziție verificată
  Brekkies cat complet
  Preț
  Pisicile mele o mănâncă cu plăcere !
 • Achiziție verificată
  Brekkies cat complet
  Preț
  Pisicile mele o mănâncă cu plăcere !
 • Brekkies cat complet
  Preț
  Super buna!
 • Achiziție verificată
  Brekkies cat complet
  Preț
  super ok
 • Achiziție verificată
  nota Brekkies
  Preț
  super buna

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).