Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0

Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0
Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0
Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0
Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0
Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
118,12 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 119 puncte de loialitate. (119 puncte = 1,19 RON)

Sunt confectionate din material impermeabil, rezistent la zgarieturi. Au mai multe puncte de prindere, oferind cea mai sigura fixare pentru pentru hamul IDC Power. Ergonomice. Prezinta mai multe elemente reflectorizante pe intreaga suprafata (etichete, margini etc.). Buzunar special pentru documente. Design inovator, sportiv, dinamic. 

Produs UE, testat de formatori profesinali. 

Sunt valabile in pereche!

  • Speciale pentru Ham IDC Power - Mar. 0 (13 - 25 kg);
  • Dimensiuni: 30 x 140 mm;
  • Capacitate: 3 litri / fiecare borseta;
  • Puncte fixare: 3.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la JULIUS-K9. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria hamuri caini marca JULIUS-K9 pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0 este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0 la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria hamuri caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Borsete laterale pentru Ham IDC Power, Marimea 0 la prețul 118,12 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele JULIUS-K9 pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs SP-JUL-222
Cod Bare 5999053615864
Producător JULIUS-K9
Material Textil
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.