Boost X5, 350 capsule

Boost X5, 350 capsule
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
150,56 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Amestec unic de produse naturale, inclusiv aminoacizi, extracte din seminte de struguri, ginseng si ulei de orez pentru sustinerea maxima a muschilor si producerea energiei in timpul zborurilor.
Recomandă acest produs și prietenilor

Amestec unic de produse naturale, inclusiv aminoacizi, extracte din seminte de struguri, ginseng si ulei de orez pentru sustinerea maxima a muschilor si producerea energiei in timpul zborurilor.

Mod de ambalare: cutie 350 capsule.

  • Efect de formare a muschilor.
  • Mai putine vatamari ale muschilor in timpul zborurilor.
  • Vitalitate sporita.
  • Imunitate imbunatatita.

Administrati impreuna cu hrana 2 zile pe saptamana (1 lingura de dozare = 15 g la 0,5 kg de granule umezite) sau administrati 1 capsula per porumbel direct in cioc, dimineata si seara.

Actiune sporita prin administrarea simultana de HEMOLYT 40.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Boost X5, 350 capsule

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Versele Laga. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria farmacie pasari-ferma marca Versele Laga pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Boost X5, 350 capsule este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pasari!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Boost X5, 350 capsule la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Boost X5, 350 capsule?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria farmacie pasari-ferma de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pasari.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Boost X5, 350 capsule la prețul 150,56 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Versele Laga pentru pasari de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs BV-VER-18
Producător Versele Laga
Prezentare Capsule
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.