Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml

Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml

Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml - Sampon antiparazitar pentru caini in lupta impotriva puricilor si paduchilor. Preț 73,09 RON
73,09 RON

Disponibilitate: Sună pentru verificare

 • Livrare gratuită în toată țara
 • În 48h la tine acasă
 • Comandă oricând
 • Retur în 10 zile

Recomandă acest produs și prietenilor

Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml - Sampon antiparazitar pentru caini in lupta impotriva puricilor si paduchilor.

COMPOZIȚIA CANTITATIVĂ ȘI CALITATIVĂ

Substanța activă: Propoxur (2- isopropoxifenil-N-metilcarbamat) 1,1 mg/ml

FORMA FARMACEUTICĂ Şampon antiparazitar. Soluţie de culoare galbenă

Specii ţintă: Câini

Indicaţii pentru utilizare, cu specificarea speciilor ţintă În combaterea infestaţiilor cu ectoparaziţi la câini (purici, păduchi).

Contraindicaţii:

A nu se utiliza la animalele bolnave (în special cele care au ocluzii ale tubului digestiv sau ale sistemului urinar, astm bronşic sau alte boli ale sistemului circulator sau ale plămânilor ) sau în convalescenţă. Acest produs medicinal veterinar nu va fi utilizat la:

 • femele în lactaţie
 • femele aflate în ultima parte a gestaţiei
 • căţeii sub vârsta de 3 luni
 • animalele cu leziuni întinse ale pielii
 • animalele care produc alimente pentru consum uman.

Atenţionări speciale pentru fiecare specie ţintă Nu exisă.

Precauţii speciale pentru utilizare

 • Acest produs este destinat pentru uz extern ca insecticid şi nu va fi administrat intern. Precauţii speciale pentru utilizare la animale
 • Acest produs medicinal veterinar este destinat pentru uz extern ca insecticid. A se evita contactul şamponului cu ochii animalelor. În cazul contactului accidental cu ochii se spală imediat cu multă apă.

Precauţii speciale care trebuie luate de persoana care administrează veterinar la animale

În timpul tratamentului a se evita contactul direct cu pielea şi ochii. A se purta mănuşi de protectie. În cazul contactului accidental cu ochii şi/sau pielea se spală imediat cu multă apă. Femeile gravide aflate în ultima treime a sarcinii nu vor manipula sau administra Bolfo sampon antiparazitar

Reacţii adverse (frecvenţă şi gravitate) Nu se cunosc

Utilizare în perioada de gestaţie, lactaţie

 • Carbamaţii pot induce contracţii ale musculaturii netede. Bolfo şampon antiparazitar nu se va utiliza la femeie aflate în ultima parte a gestaţiei. Ca măsură de siguranţă produsul nu va fi utilizat la femelele în lactaţie.
 • Interacţiuni cu alte produse medicinale sau alte forme de interacţiune A nu se utiliza acest produs în acelaşi timp cu alte insecticide

Cantităţi de administrat şi calea de administrare

Pentru aplicare pe blană.

Udaţi blana câinelui cu apă caldă până ce aceasta este complet udă. Cu atenţie se va freca Bolfo şampon antiparazitar pe blana udă fără a se uita capul, gâtui şi urechile. A se preveni contactul şamponului cu ochii. A se lăsa spuma pe blană pentru circa cinci minute apoi se va clăti cu apă călduţă şi se va usca blana. În caz de contact accidental cu ochii se spală imediat ochii cu apă. Bolfo şampon antiparazitar omoară puricii de pe animal imediat dar nu are efect remanent. Puricii nou eclozionaţi din mediul înconjurător pot conduce la o reinfestare rapidă. Pentru a creşte eficacitatea tratamentului este recomandat să fie tratat şi locul de dormit al câinelui, locurile înconjurătoare ale acestui loc şi zonele de repaus preferate de animal cu un insecticid sau cu un regulator de creştere al insectelor.

În caz de infestare cu purici toate animalele de companie din gospodărie vor fi tratate cu un insecticid aprobat pentru această utilizare..

Supradozare (simptome, proceduri de urgenţă, antidoturi), după caz

În caz de ingestie accidentală pot apare semne de intoxicaţie cu carbamaţi cum ar fi: salivare excesivă, contracţia pupilelor, vomă sau diaree. În aceste cazuri consultaţi imediat medicul veterinar. Antidot: atropină sulfat.

Timp de aşteptare Nu este cazul.

PROPRIETĂŢI FARMACOLOGICE

Grupa farmacoterapeutică: Ectoparaziticide pentru uz topic, inclusiv insecticide, carbamaţi, codul veterinar ATC: QP53AE02

Proprietăţi farmacodinamice

 • Propoxurul (2-isopropoxifenil)(metilcarbamat) este o substanţă · ectoparazitară derivat carbamic.
 • Modul de actiune al propoxurului se realizează prin inhibarea colinesterazei, de unde rezultă o toxica de acetilcolină, neurotransmiţător de la nivelul sinapselor colinergice ale nervilor.
 • Acesta determină paralizia şi moartea paraziţilor. La mamifere toxicitate este scăzută. Când este utilizat,rltrect efectul asupra puricilor prezenţi pe câini este imediat.
 • Articularităţi farmacocinetice Nu au fostevidenţiate semne caracteristicd urma administrarii sistemice a substantei active.

PARTICULARITĂŢI FARMACEUTICE

Lista excipienţilor Lista excipientilor:

 • Trietanolamina alchil benzen sulfonat (Marlopn AT 50)
 • Sodiu alchil benzen sulfonat (Marlon A 350)
 • Acid oleic cu dietanolamina
 • Acid citric anhidru
 • Polietilen glicol 400 (Marcrogol 400)
 • Parfum de feriga

Incompatibilităţi Nu se cunosc.

Perioadă de valabilitate Perioada de valabilitate a produsului medicinal veterinar aşa cum este ambalat pentru vânzare: 5 ani.

Precauţii speciale pentru depozitare A nu se păstra la temperatură mai mare de 30 °C. A nu se congela.

Natura şi compoziţia ambalajului primar Tub alb din plastic de 100 ml realizat din polietilenă de înaltă densitate şi capac cu filet din polipropilenă de culoare albă. Tub alb din plastic de 250 ml realizat din polietilenă de înaltă densitate şi capac din polipropilenă de culoare albă.

Precauţii speciale pentru eliminarea produselor medicinale veterinare neutilizate sau a deşeurilor provenite din utilizarea unor astfel de produse.

Orice produs medicinal veterinar neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea unor astfel de produse trebuie eliminate în conformitate cu cerinţele locale. Produsele medicinale veterinare neutilizate vor fi eliminate prin centrele de colectare a substanţelor chimice periculoase. Dacă vor fi eliminate împreună cu gunoiul menajer se va acorda atenţie pentru a se prevenii o utilizare necorespunzătoare a acestuia. Produsele medicinale veterinare nu vor fi eliminate cu apele reziduale sau în sistemele de canalizare. Propoxurul, substanţa activă, este toxic pentru organismele acvatice. De aceea contaminarea apelor de suprafaţă cu Bolfo şampon antiparazitar trebuie să fie evitată.

Animalutele noastre merita toata dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sanatoase ingrijite cu Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml

Necuvantatoarele din viata noastra merita cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care iti ofera antiparazitare externe premium marca Bayer pentru a-ti rasfata prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem pret. Astfel produsul Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml este fabricat si depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml la orice ora din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colt nu gasesti Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml?

PetMart iti livreaza extrem de rapid antiparazitare externe de care aveti nevoie oriunde in Romania.

Este cunoscut faptul ca animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele sa aduca un plus de sanatate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent inca din 2009 pe piata, regasiti Bolfo Sampon antiparazitar 250 ml la pretul 73,09 RON. Fie ca esti din Bucuresti sau din alta zona a tarii, nu ezita sa comanzi produsele Bayer pentru caini de la Pet Mart!

Cod intern produs MM-BAY-758
Producător Bayer
Data Expirare 30 iun. 2017
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Scrieţi propriul comentariu

Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Nota


București:

Valoarea comenzii < 50 RON Valoarea comenzii >50 RON
10 ron GRATUIT


 

 • ORAR = Luni-Vineri:  15-20
 • Termenul de livrare: 1-2 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.
 • Puteti comanda și produse al căror total este mai mic de 50 RON contra unei taxe fixe de livrare în valoare de 10 RON.


 

 

Restul localităților:

Valoarea comenzii < 99 RON Valoarea comenzii >99 RON
în funcție de greutatea coletului GRATUIT**

LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi mai mari de 99 RON.


 • ORAR = Luni-Vineri:  9-18
 • Termenul de livrare: 2-3 zile lucrătoare.
 • Comenzile primite după orele 13.30 sunt procesate a doua zi lucrătoare.
 • În mod excepțional durata de livrare poate fi depăsită, caz în care vei fi anunțat telefonic sau prin e-mail.

** COMENZI LIVRATE GRATUIT IN URMATOARELE CONDITII DE GREUTATE:

 • Comenzi intre 99-200 RON (in limita a 16 kg) 
 • Comenzi intre 200-400 RON (in limita a 32 kg) 
 • Comenzi peste 400 RON (in limita a 64 kg) Livrările sunt facute exclusiv prin curierat rapid direct la ușa ta (sistem door-to-door).  

Din momentul expedierii coletului de către firma noastră, nu mai suntem in nici un fel raspunzatori pentru termenul de livrare, responsabilitatea revenind in intregime firmelor de curierat rapid.


In momentul plecarii catre tine a produselor vei primi un e-mail cu statutul "Complet".

Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking Yoochoose Tracking