Belcando Dog Adult Active, 15 kg

Belcando Dog Adult Active 15 kg
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Belcando Dog Adult Active, 15 kg

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Belcando. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium marca Belcando pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Belcando Dog Adult Active, 15 kg este fabricat și depozitat la standarde ridicate.

Iubitorii de animale pot comanda produsul Belcando Dog Adult Active, 15 kg la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Belcando Dog Adult Active, 15 kg?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru animale.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Belcando Dog Adult Active, 15 kg la prețul 395,21 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Belcando de la Pet Mart!

Cod intern produs PF-BEL-561
Producător Belcando
Vârsta Adult
Talie Mică, Medie, Mare
Greutatea 15 kg
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
 • Achiziție verificată
  Belcando activ
  Preț
  Câinele meu mănâncă cu plăcere aceste bobițe, iar ele își fac treaba, asigurandu-i nutrientii pentru o dezvoltare frumoasă.
 • Achiziție verificată
  Belcando dog adult active
  Preț
  Este hrana pe care cainele meu o mănâncă cu plăcere de cca 4-5 ani. Are o formulă echilibrată care il menține în formă și îi asigură necesarul de energie și nutrienti pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă. Recomand!

Valoare comandă

Cost livrare

< 179 lei

15.99 lei

≥ 179 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 179 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

 • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

 • În funcție de disponibilitatea furnizorilor pentru produsele comandate, comenzile preluate până în ora 13:00 încep a fi expediate cu următoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00 încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucrătoare.

 • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).