Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl

Baytril Flavoured 50 mg antibiotic pe baza de enrofloxacina pentru caini si pisici
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
171,90 RON

Disponibilitate: În stoc furnizor

Puncte cadou Cumpară acest produs și câștigi 172 puncte de loialitate. (172 puncte = 1,72 RON)

ATENȚIE! Acest produs poate fi cumpărat numai pe bază de rețetă medicală eliberată de un medic veterinar. Este necesar ca în momentul plasării comenzii să atașați o copie scanată sau fotografiată a rețetei. PetMart Online SRL iși rezervă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care nu puteți furniza o copie a rețetei. Pentru orice întrebări sau nelămuriri nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0372.905.900.

Antiinfectios pentru caini si pisici, pentru terapia bolilor infectioase determinate de bacteriile Gram-pozitive si Gram-negative.

Cutia contine 30 tablete de 50mg Enrofloxacina.

Doza: 5mg / kg corp, zilnic, timp de 5 - 10 zile. Tabletele sunt palatabile fiind foarte usor de administrat animalului. Atentie! A nu se depasi doza recomandata.

Important: Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl intra in categoria farmacie. Consultati medicul veterinar pentru stabilirea diagnosticului, prescrierea medicatiei in functie de nevoile specifice ale cainelui dumneavoastra. Specialistul PetMart va poate raspunde la orice intrebare legata de diete,medicamente, modalitatea si necesitatea administrarii.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bayer. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria antibiotice orale marca Bayer pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria antibiotice orale de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Baytril Flavoured 50 mg x 30 tbl la prețul 171,90 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bayer pentru pisici de la Pet Mart!

Rețetă necesară Da
Cod intern produs MM-BAY-179
Cod Bare 4007221037460
Producător Bayer
Prezentare Tablete
Scrieţi propriul comentariu
Preț
Calitate
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.