Atopivet Oral Suspension, 120 ml

Atopivet Oral Suspension, 120 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
221,83 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

S-ar putea să îți placă

Supliment nutritiv pentru refacerea și menținerea integrității barierei cutanate la câini și pisici

  • Nucleoforce® este un complex de nucleotide formulate special pentru câini. Nucleotidele sunt nutrienți semi-esențiali, care sunt caracterizați ca fiind unitatea structurală a acizilor nucleici ai celulei. Componentele dietei sunt în general sărace în nucleotide. În acest caz, sinteza endogenă este posibilă, deși necesită o cantitate mare de energie. În situațiile în care există o cerere mare de regenerare și multiplicări celulare, nucleotidele trebuie adăugate exogen. De-a lungul anilor s-au investigat diverse aplicații orale ale nucleotidelor, având în vedere capacitatea lor de a modula răspunsul imun. Una dintre aceste aplicații este în dermatologie, deoarece s-a demonstrat că o combinație de nucleotide poate favoriza funcționarea corectă a barierei cutanate.

  • Acidul hialuronic Dermial® crește semnificativ proliferarea și migrare fibroblastelor dermice. Fibroblastele sunt implicate în capacitatea regenerativă a pielii. Dermial® induce o creștere a capacității de hidratare a pielii datorită producției crescute de acid hialuronic și a capacității sale de a crește producția de elastină. Dermatita atopică poate afecta cantitatea totală de lipide din stratul exterior al pielii sau poate altera concentrația lor relativă, determinând deshidratarea pielii și permițând intrarea mai multor alergeni.

  • Acidul Eicosapentaenoic (EPA) ajută la scăderea nivelului de prurit și al inflamației pielii. Ceramidele, în cazul unui animal sănătos, sunt secretate de keratinocitele epidermice în spațiul intercelular pentru a asigura coeziunea celulară și eficacitatea barierei pielii.

  • Concentrațiile plasmatice ale vitaminei E la câinii cu dermatită atopică sunt semnificativ mai mici decât concentrațiile la câinii sănătoși. Suplimentarea orală cu vitamina E poate înlocui deficiențele acestei vitamine.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Atopivet Oral Suspension, 120 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Bioiberica. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria suplimente pentru piele si blana caini marca Bioiberica pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Atopivet Oral Suspension, 120 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Atopivet Oral Suspension, 120 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Atopivet Oral Suspension, 120 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria suplimente pentru piele si blana caini de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Atopivet Oral Suspension, 120 ml la prețul 221,83 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Bioiberica pentru pisici de la Pet Mart!

Compozitie
        Omega 3: 572 mg (400.4 mg EPA)
        Nucleoforce® (Extract de drojdie S. Cerevisiae cu nucleotide): 300 mg
        Dermial® (Acid Hialuronic): 10 mg
        Vitamina E

Mod de administrare: Agitați bine înainte de utilizare.

GREUTATE

ML/ZI

<10 kg

2

10-20 kg

4

20-30 kg

6

>30 kg

8

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs AS-BIO-83
Producător Bioiberica
Talie Mică, Medie, Mare
Volum 120 ml
Prezentare Flacon
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.