Aptus Multidog Senior 100 cp

Aptus Multidog Senior 100 cp
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
46,78 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Produsul Multidog Senior este utilizat ca suport complementar, în scopul de a asigura aportul necesar de micronutrienți esențiali și vitamine. Produsul se recomanda  în situații de stres, convalescență și pentru câinii în vârstă.
Recomandă acest produs și prietenilor

Supliment nutritiv complementar pentru câini adulți cu vitamine și micronutrienți.

Compoziție:
Drojdie alimentară        35%
Arome și excipienți        40%
Premix vitamin-micronutrienți 25%.

Suplimente premix:
Vitamina A (E672)    2450 IU/g
Vitamina D3 (E671)    170 IU/g
Vitamina E        17.5 mg/g
(ca α-tocoferol   15.9 mg/g)
Vitamina C (E300)    30 mg/g
Vitamina B1        2.9 mg/g
Vitamina B2        3.8 mg/g
Vitamina B6        1.2 mg/g
Vitamina B12        0.006 mg/g
Acid pantotenic    5.8 mg/g
Niacină        6.9 mg/g
Acid folic         0.46 mg/g
Biotină            0.026 mg/g
Carnitină        7.7 mg/g
Taurină        7.7 mg/g
Fier  (Fe) (E1)        15.4 mg/g
Zinc (Zn) (E6)        7.7 mg/g
Mangan (Mn) (E5)    1.5 mg/kg
Iod (I) (E2)        0.46 mg/g
Seleniu (Se) (E8)    0.009 mg/g
(ca selenit de sodiu)

Produsul Multidog Senior este utilizat ca suport complementar, în scopul de a asigura aportul necesar de micronutrienți esențiali și vitamine. Produsul se recomanda  în situații de stres, convalescență și pentru câinii în vârstă.

Mod de administrare:
Pentru utilizarea pe termen lung, 1 comprimat pe 10 kg o dată pe zi pentru câini adulți. În timpul perioadei de convalescența, în situații cu deficiențe sau în timpul unui stres sever, 2 comprimate pe 10 kg o dată pe zi timp de două săptămâni.

Flacon cu 100 tablete 

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Aptus Multidog Senior 100 cp

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Orion. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria vitamine caini seniori marca Orion pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Aptus Multidog Senior 100 cp este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru caini!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Aptus Multidog Senior 100 cp la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Aptus Multidog Senior 100 cp?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria vitamine caini seniori de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru caini.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Aptus Multidog Senior 100 cp la prețul 46,78 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Orion pentru caini de la Pet Mart!

Rețetă necesară Nu
Cod intern produs MT-ORI-144
Producător Orion
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi
  • Excelent
    Preț
    Il administrez de cca 1 luna catelusri mele in vârsta de 10 ani si se simte excelent! Mai vioaie, tonus psihic si fizic super. Multumesc pentru sfstuti!

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 lei

15.99 lei

≥ 99 lei

GRATUIT *


* Pentru comenzile cu livrare în România, valoarea finală a comenzii trebuie să fie mai mare sau egală cu 99 lei după aplicarea tuturor discounturilor pentru a beneficia de transportul gratuit. Pentru comenzile cu livrare în țările Uniunii Europene se vor aplica taxele de curierat aferente indiferent de valoarea comenzii.

Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid in sistem Door-to-Door  • În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

  • Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

  • Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

  • PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.

Formular de rezervare produs

Completați formularul de mai jos pentru a rezerva produsul în farmacia PetMart București.

Vă vom anunța prin email și SMS în momentul în care produsele sunt pregătite. Din acel moment, rezervarea este validă timp de 48 ore (incluzînd doar zilele lucrătoare).