Adaxio, 200 ml

Adaxio, 200 ml
Imaginile afișate pe site au caracter informativ.
96,91 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Adaxio, 200 ml este un sampon pentru tratamentul dermatitei seboreice asociate cu Malassezia pachydermatis și / sau Staphylococcus pseudintermedius / Clorhexidină / Miconazol la caini.
Recomandă acest produs și prietenilor

Adaxio, 200 ml este un sampon pentru tratamentul dermatitei seboreice asociate cu Malassezia pachydermatis și / sau Staphylococcus pseudintermedius / Clorhexidină / Miconazol la caini.

2. FORMA FARMACEUTICĂ

Şampon.
Un lichid limpede de culoare galben deschis spre galben.

3. PARTICULARITĂȚILE CLINICE ALE ADAXIO

3.1 Specii țintă

Câini

3.2 Indicații pentru utilizare, specificând speciile țintă

Pentru tratamentul și controlul dermatitei seboreice asociate cu Malassezia pachydermatis și / sau Staphylococcus pseudintermedius.

3.3 Contraindicații

Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la substanțele active sau la oricare dintre excipienți.

3.4 Avertismente speciale pentru fiecare specie țintă
Nici unul

3.5 Precauții speciale pentru utilizare

 •  Precauții speciale pentru utilizare la animale

Trebuie luate în considerare politicile antimicrobiene naționale, regionale și regionale atunci când se utilizează produsul.
Aveți grijă să evitați înghițirea produsului sau să-l înghițiți în ochi, în canalul auditiv, în nas sau în gură în timpul șamponării.
În cazul contactului accidental cu ochii, clătiți cu multă apă.
Dacă persistă iritarea ochilor, consultați un medic veterinar.

Nu permiteți animalului să se lingă în timpul șamponării și clătirii sau înainte de a fi uscat. Puii nu trebuie să vină în contact cu femeile care alăptează după tratament până la uscarea stratului.

 • Precauții speciale care trebuie luate de persoana care administrează produsul medicinal veterinar la animale

Persoanele cu hipersensibilitate cunoscută la clorhexidină, miconazol sau la oricare dintre excipienți trebuie să evite contactul cu produsul.
Acest produs poate provoca hipersensibilitate după contactul dermic. Dacă apare simptome după expunere, cum ar fi erupția cutanată, trebuie să căutați sfatul medicului și să prezentați medicului eticheta sau prospectul.

Contactul accidental cu ochii cu produsul nediluat poate cauza iritații grave ale ochilor. . Evitați contactul cu ochii. În cazul contactului accidental cu ochii, clătiți cu multă apă. Dacă persistă iritarea, adresați-vă medicului.

Produsul poate irita pielea. Evitați contactul prelungit cu șamponul prin spălarea ușoară și uscarea mâinilor.

Evitați manipularea excesivă și mângâierea animalelor tratate imediat după tratament.

3.6 Reacții adverse (frecvență și gravitate)

În mod excepțional, un câine atopic poate dezvolta o reacție pruritică și / sau eritematoasă după tratament.

În cazuri foarte rare, câinii pot dezvolta o reacție cutanată (mâncărime, înroșire) după tratament.

3.7 Utilizarea în timpul sarcinii sau alăptării

Studiile efectuate pe animale de laborator nu au produs efecte teratogene, fetotoxice sau materno-toxice datorate clorhexidinei sau miconazolului la dozele recomandate. Cu toate acestea, siguranța produsului la câini nu a fost investigată în timpul sarcinii și alăptării. Prin urmare, produsul trebuie utilizat în conformitate cu evaluarea beneficiu / risc de către medicul veterinar responsabil.

3.8 Interacțiuni cu alte medicamente și alte forme de interacțiune

Nu sunt disponibile date pentru a evalua interacțiunile cu alte produse aplicate local.

3.10 Supradozaj (simptome, proceduri de urgență, antidoturi), dacă este necesar

Nici o informatie disponibila.

3.11 Perioada de așteptare

Nu se aplică.

4. PROPRIETĂȚI FARMACOLOGICE ALE ADAXIO

Grupa farmacoterapeutică: dermatologic, cod ATCvet: QD08AC52.

4.1 Proprietăți farmacodinamice

Clorhexidina digluconat
Dicluconatul de clorhexidină (clasificarea ATCvet QD08AC02) este un agent antimicrobian bisbiguanidic împotriva bacteriilor gram-pozitive și gram-negative. Este atât bactericid cât și bacteriostatic în funcție de concentrația utilizată. Inhibarea creșterii se realizează printr-un efect direct asupra ATP-ului, astfel interferând cu mecanismele de transport al energiei. Efectul bactericid al clorhexidinei rezultă din coagularea conținutului de celule bacteriene.

Dicluconatul de clorhexidină este încorporat în produs pentru activitatea sa împotriva lui Staphylococcus pseudintermedius. Valorile tipice MIC găsite în izolatele clinice de Staphylococcus pseudintermedius sunt 2,0 mg / l (2005). Rezistența la clorhexidină a stafilococului pseudintermedius nu a fost raportată.

Nitrat de miconazol
Nitratul de miconazol (clasificarea ATCvet QD01AC02) este un agent antifungic imidazol cu ​​activitate împotriva drojdiilor, cum ar fi Malassezia pachydermatis.
Este atât fungicid cât și fungistatic în funcție de concentrația utilizată. Miconazolul inhibă încorporarea ergosterolului în membranele celulare, crescând astfel concentrațiile de peroxid de hidrogen citotoxic în interiorul peretelui celular fungicid.

Nitratul de miconazol a fost încorporat în produs pentru activitatea sa împotriva Malassezia pachydermatis. Valorile tipice MIC găsite în izolatele clinice Malassezia pachydermatis sunt 1 - 4,0 μg / mL (2012). Malassezia pachydermatis rezistență la miconazol nu a fost raportată.

4.2 Date farmacocinetice

Clorhexidina digluconat
Concentrațiile mari de digluconat de clorhexidină sunt obținute în stratul de păr și pe piele timp de 10 minute după șamponare. Aceste concentrații depășesc cu mult MIC-urile pentru Staphylococcus pseudintermedius. Dicluconatul de clorhexidină este insuficient absorbit din tractul gastrointestinal la ingestie. Absorbția percutană este puțina sau deloc. La om sa demonstrat că 26% rămâne pe piele la 29 de ore după aplicare.

Nitrat de miconazol
Concentrațiile mari de nitrat de miconazol sunt obținute în stratul de păr și pe piele timp de 10 minute după șamponare. Aceste concentrații depășesc cu mult MIC-urile pentru Malassezia pachydermatis.
Absorbția este redusă prin piele sau prin membranele mucoase atunci când este aplicată topic.

Nu stie nimeni.

6.3 Perioada de valabilitate

Termenul de valabilitate al produsului medicinal veterinar ambalat pentru vânzare: 21 luni

Termen de valabilitate după prima deschidere a ambalajului primar: 3 luni.

6.4. Precauții speciale pentru depozitare

A nu se păstra la temperaturi peste 25 ° C.
Nu înghețați sau înghetați.

Animăluțele noastre merită toată dragostea pe care le-o putem oferi.

Animale sănătoase îngrijite cu Adaxio, 200 ml

Necuvântătoarele din viața noastră merită cele mai bune produse de la Ceva Sante. PetMart este un pet shop care îți oferă produse premium din categoria sampoane marca Ceva Sante pentru a-ți răsfăța prietenul nevorbitor.

Calitatea este cel mai important element pe care punem preț. Astfel, produsul Adaxio, 200 ml este fabricat și depozitat la standarde ridicate. Este perfect pentru pisici!

Iubitorii de animale pot comanda produsul Adaxio, 200 ml la orice oră din zi sau din noapte.

La petshop-ul din colț nu găsești Adaxio, 200 ml?

PetMart îți livrează extrem de rapid produsele din categoria sampoane de care ai nevoie oriunde în România.

Este cunoscut faptul că animalele sunt foarte sensibile. La PetMart este foarte important ca produsele să aducă un plus de sănătate pentru pisici.

Pe site-ul magazinului online PetMart, prezent încă din 2009 pe piață, regăsiți Adaxio, 200 ml la prețul 96,91 RON. Fie că ești din București sau din altă zona a țării, nu ezita să comanzi produsele Ceva Sante pentru pisici de la Pet Mart!

Fiecare ml conține:


Substanțe active:
Clorhexidina digluconat 20 mg (echivalent cu clorhexidina 11,26 mg)
Miconazol nitrat 20 mg (echivalent cu miconazol 17,37 mg)

Excipienţi:

 • Methylchloroisothiazolinone
 • Methylisothiazolinone
 • Macrogol lauril eter
 • Cocamidopropil betaină
 • Cocoamfodiacetat disodic
 • Clorură de cetrimoniu,
 • Macrogol 120 metil glucoză dioleat
 • Clorura de magneziu
 • Clorura de sodiu
 • Azotat de magneziu
 • Acid citric monohidrat (pentru ajustarea pH-ului)
 • Acid benzoic (E210)
 • Apă, purificată

Utilizare cutanată.

Ca regulă generală, șamponul se administrează de două ori pe săptămână până când simptomele se diminuează și săptămânal după aceea sau după cum este necesar pentru a menține starea sub control.
Spalati animalul cu apă curată și aplicați produsul în mai multe puncte și masați-l pana intra în blană. Utilizați suficient pentru a se forma o spumă pe blană și pe piele. Asigurați-vă că șamponul este aplicat în jurul buzelor, sub coadă și între degete. Lăsați sa actioneze timp de 10 minute, apoi clătiți cu apă curată și lăsați să se usuce în mod natural într-un mediu cald, fara curenti de aer.

Cod intern produs VO-CEV-5505
Producător Ceva Sante
Scrieţi propriul comentariu
Calitate
Preț
Comentarii clienţi

Nu exista comentarii

Valoare comandă

Cost livrare

< 99 RON

în funcție de greutate

> 99 RON

GRATUIT**Luni - Vineri: 900 - 1700

2 - 4 zile lucrătoare de la data procesarii comenzii

Livrările sunt efectuate exclusiv prin curierat rapid.** Comenzile din alte localități, in afară de București, sunt livrate gratuit în următoarele condiții de valoare și greutate:

Comenzi între 99 - 200 RON (în limita a 16 kg) 

Comenzi între 200 - 400 RON (în limita a 32 kg) 

Comenzi peste 400 RON (în limita a 64 kg)

În cazul în care comenzile nu se încadrează în condițiile de livrare gratuită ca urmare a depășirii greutății limită, se vor aplica taxele de curierat aferente. Acestea se vor afișa automat înainte de plasarea comenzii.


În momentul procesării comenzii vei primi un e-mail cu subiectul "Am expediat comanda....". De asemenea, accesând contul dumneavoastră veți observa statusul "Complet" al comenzii.

Comenzile sunt preluate și procesate în cel mai scurt timp posibil, fără a se depăși o zi lucrătoare de la primirea comenzii în cazul unora dintre produse sau o perioadă superioară de timp în cazul altora, dar fără a se depăși 10 zile lucratoare.

Comenzile preluate până în ora 13:00, încep a fi expediate cu urmatoarea zi lucrătoare, iar cele plasate după ora 13:00, încep a fi expediate la o distanță de 2 zile lucratoare.

PetMart Online face tot posibilul în vederea livrării produselor comandate în termenele menționate în site, însă în anumite perioade ale anului, aceste termene pot fi decalate, dar nu mai mult de 30 zile conform legislației în vigoare.